Алла Пугачова посвітила ніжками-тростинками: дружина Галкіна довела, що майже у 80 можна виглядати молодо

Легендарна співачка та артистка Алла Пугачова, яка цього року відсвяткувала своє 74-річчя, вразила своїм неймовірним перевтіленням і показала, що вік — це не перешкода для вражаючого вигляду.

Алла Борисівна вже давно записалася у домосідки та майже повністю присвячує себе дітям. Нещодавно було опубліковано фото, на якому вона виглядає як справжня модель. На новому знімку Пугачова демонструє свою струнку фігури в модному наряді та з виразним макіяжем. Важко повірити, що ця чарівна жінка народилася 74 роки тому!

Алла Пугачова показала, як по-модельному схудла у 74 роки

Всі секрети її молодості та краси залишається загадкою, але очевидно, що вона продовжує бути в центрі уваги та інспірувати своїх прихильників не тільки своєю музикою, але й власним стилем та стрункою фігурою.

Примадонна не приховує, що все ж таки без зовнішніх втручань у її вроду не обійшлося. Щиро зізнавалася артистка, що носить перуки та накладки, а в тому, що з роками стала виглядати старшою не бачить нічого поганого, адже це — природний процес.

А ось пластичний хірург Дмитро Слоссер, який вивчив обличчя Пугачової, зазначає, що ймовірно без підтяжок справа не обійшлася. На думку професіонала, число ліфтинг-процедур може наблизитися скоро до 10. Були, на його погляд, не дуже вдалі, але останні, які перенесла дружина Галкіна стали достатньо природними.

Алла Пугачова збирає багато компліментів від своїх фанатів
Алла Пугачова показала, як по-модельному схудла у 74 роки

Раніше у мережі гуляли чутки про те, що Алла Борисівна начебто ледь не пішла у засвіти через помилку лікарів під час чергової пластики. Підґрунтям для цього слова подруги артисти Міли Андрєєвої, яка повідала, що зірці начебто занесли інфекцію. Втім, на щастя, все минулося добре і медики вчасно надали селебріті допомогу.

Нагадаємо, що зараз Пугачова з Галкіним проживає в Ізраїлі. Туди подружжя виїхало після лютого 2022-го року, засудивши дії рф.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини