Віталька вже не той: як виглядає зараз актор Гарік Бірча, який пішов на передову ще у 2022-му році (ФОТО)

Він став улюбленцем публіки, блистав у проєкті "Ліга сміху", але коли Батьківщина опинилася у небезпеці — пішов на фронт. Як живе зараз актор і захисник Гарік Бірча, який служить у ЗСУ?

Український актор і комік Гарік Бірча став справжньою зіркою завдяки своєму таланту у сфері розважального мистецтва. Комедійний серіал “Віталька” приніс йому найбільшу популярність та закріпив певний артистичний образ. Проте у 2022 році він вирішив не прикриватися гучним іменем, зв’язками та пішов на фронт, щоб захистити Батьківщину від російського вторгнення. Ця рішучість і відвага вражає не лише його шанувальників, а й усю громадськість.

Гуморист Гарік Бірча показав, як змінився за часи служби у ЗСУ

Актор — не новачок у військовій справі. Раніше він вже служив в армії та має досвід, що, безумовно, підсилило його впевненість у тому, що він може бути корисним на передовій. За службу рік в лавах армії України під час бойових дій популярний чоловік здобув звання головного сержанта, що підкреслює його велику відданість та професіоналізм.

Знаменитість розповідає, що хоча дні на фронті можуть бути неймовірно важкими та напруженими, гумор завжди був і залишається його найкращим союзником. Він вважає, що жарти допомагають розряджати та стабілізувати емоційний стан як для нього, так і для його побратимів на фронті. І це не дивно, адже сміх — це перевірений засіб підтримки та захисту, який подолає стрес та страх.

Гуморист Гарік Бірча показав, як змінився за часи служби у ЗСУ

Попри військовий контекст свого життя Гарік Бірча залишається комедіантом у душі та гарним гумористом. Він продовжує не тільки, а й розраджувати інших, а його власне життя стало свідченням про велику відданість і героїзм в ім’я захисту рідної землі. Цей актор — це приклад того, як гумор і відвага можуть існувати пліч о пліч, підкреслюючи важливість підтримки та позитивного налаштування у найважливіші моменти.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини