Рубрики: Фото

Вона його сонячний промінчик: як виглядає дружина Сергія Притули, яка виховує двох дітей сама

Відомий український волонтер і громадський діяч Сергій Притула має кохану дружину та дітей. Як виглядає обраниця знаменитості, яка підтримує його у всьому?

Про життя та діяльність відомого українського волонтера Сергія Притули знають всі. Втім, його особисте життя залишається прикрите напівпрозорою вуаллю. Друга дружина знаменитості народила йому двох дітей, втім про їхні стосунки та особливо про обраницю чоловіка відомо мало. Як виглядає Катерина Притула, яка підтримує свого чоловіка завжди та у всьому?

Дружина Сергія Притули

Відомий громадський діяч Сергій Притула у шлюбі з коханою дружиною не знає біди – закохані настільки зійшлись характерами, що в їхній родині панує атмосфера щастя та кохання. Зараз обраниця знаменитості самостійно виховує двох дітей і не скаржиться. Катерина Притула чудово розуміє, що у її чоловіка немає часу на те, аби цілодобово бути разом із нею та дітьми. Втім, волонтер навіть поміж тисячами робочих задач знаходить час для найціннішого – своєї родини.

Відомий український діяч і волонтер Сергій Притула разом зі своєю дружиною Катериною

Шлюб із коханою Катериною став для Сергія Притули другим – і шоумен ніколи цього не приховував. З першою дружиною знаменитість познайомився у Тернополі та саме вона підтримувала його та допомагає на початку його кар’єри. Втім, коли колишні закохані усвідомили, що разом більше бути не можуть, вони мирно розійшлись і продовжили будувати свої життя окремо.

Відомий український діяч і волонтер Сергій Притула разом зі своєю дружиною Катериною

Втім, раніше у мережі активно ширились чутки про те, що друга дружина Сергія Притули нібито стала причиною його розлучення. Довгий час недоброзичливці пускали плітки про особисте життя знаменитості, але чоловік вирішив пояснити все. За словами Притули, його кохана Катерина не має відношення до проблем у першому шлюбі. Знаменитість пояснив, що з другою дружиною він почав стосунки задовго після розлучення з першою.

Поділитися