Рубрики: Фото

Пішла вродою у маму: донька Білоконь показалася у білому вбранні перед алтарем і розкрила подробиці весілля

Яна Білоконь, донька акторки Інни Білоконь, яка здобула популярність своєю роллю "мами" у виступах Вєрки Сердючки, поділилася своїм щастям, розкриваючи раніше не опубліковані кадри святкового дня.

На своїй сторінці в Instagram Яна вразила шанувальників фотографіями з весілля, де вона представлена в елегантній весільній сукні з вражаючою довгою фатою.

Яна Білоконь в весільній сукні

Зустрічаючи світанок у колі своїх найближчих, Яна постала перед камерою в пишній сукні з мереживом і атласу. Довга фата спадала до її ніг, а в руках вона тримала букет білих троянд.

У цій сукні Яна виглядала справжньою принцесою, а її щаслива посмішка говорила про те, що вона знайшла своє справжнє кохання.

Як виглядала Яна Білоконь у сукні до полу: весільні фото

Додатково, молода дружина опублікувала знімки разом із своїм чоловіком, але при цьому деталі про обличчя коханого залишились прихованими.

Яна Білоконь з чоловіком

На фото Яна і її чоловік позують на тлі красивого пейзажу, взявшись за руки. Яна виглядає розслабленою і щасливою, а її чоловік дивиться на неї з ніжністю і любов’ю.

У своєму оголошенні Яна розкрила, що її весільний день відбувся 8 листопада. Вона поділилася враженнями, називаючи час швидко пропливаючим, і відзначила, що вони тільки перший місяць, як чоловік і дружина.

Яна розповіла, що її весілля було незабутнім і романтичним. Вона згадала, як її наречений опустився на одне коліно, щоб зробити їй пропозицію, і як вона відчувала себе найщасливішою жінкою у світі, коли він сказав їй “так”.

Нещодавно мати Яни, Інна Білоконь, повідомила громадськість про весільне щастя своєї доньки у листопаді, де опублікувала кілька знімків з цього радісного події, не розголошуючи при цьому докладних деталей.

Яна Білоконь та її чоловік ще не розголошують деталей про своє особисте життя, але їхні щасливі фотографії говорять про те, що вони знайшли справжнє кохання.

Поділитися