Рубрики: Фото

Олена Мозгова оприлюднила цікаве фото – показала, який мала вигляд в 21 рік: чорне каре та яскравий макіяж

Українські зірки частенько пригадують своє минуле, публікуючи фотографії у соціальних мережах. Олена Мозгова також вирішила показати прихильникам себе в 21 рік.

Олені Мозговій зараз 49 років, але це не заважає зірці “пірнати” у своє минуле і показувати прихильникам, як вона виглядала в молодості. Днями продюсерка поділилася своєю архівною фотографією і показала, який вигляд Олена мала в 21 рік. Варто зазначити, що з того часу в зовнішності зірки мало що змінилося.

“21…”, – підписала фото Мозгова.

В молодості зірка носила стильне каре та любила наносити виразний темний макіяж, що досить характерно для тих років. Усміхнена, щаслива та задоволена від життя – саме так можна описати молоду Олену на архівному знімку.

Олена Мозгова поділилася архівним фото

Днями Олена поділилася цікавими подробицями зі свого особистого життя. Прихильниця зірки попросила у неї поради про стосунки. Дівчина поцікавилася, що робити, якщо партнер привселюдно принижує свою кохану жінку або дозволяє собі піднімати на неї руку. На таку ситуацію Мозгова відреагувала різко негативно і сказала, що таким чоловікам не місце поряд з жінками, які мають до них якісь почуття. Ба більше, як виявилося, Олена й сама була у таких стосунках, тому налаштована категорично проти подібних відносин.

“Хочу вам сказати, що жити з чоловіком, який піднімає на вас руку і принижує – не можна! Я сама проживала з таким чоловіком і не варто відкладати розлучення! Починайте жити новим життям”, – порадила зірка.

Хто саме був тим загадковим абʼюзером в житті продюсери – вона говорити не стала. Відомо, що жінка вже 4 рази була заміжня: за хокеїстом Валентиною Олецьким, чоловіком на імʼя Дмитро, співаком Олександром Пономарьовим і зараз жінка у шлюбі з девізом Аксельродом.

Поділитися