Рубрики: Новини

Дружина Андрія Бєднякова розсекретила ім’я новонародженого сина: стало відомо, як звати хлопчика

Андрій Бєдняков вже вдруге став батьком, тепер у нього народився син, ім'я якого залишалось в секреті, але зараз Настя Коротка розповіла про це у соціальній мережі.

Настя Коротка та Андрій Бєдняков зіграли весілля в 2014 році. Через рік подружжя стало батьками маленької дівчинки на ім’я Ксенія. За словами Андрія, якби не “КВН”, то вони б ніколи не зустрілись.

“Це сталося 13 років тому, я працював електрослюсарем третього розряду і виступав від збірної комбінату. Команда, в якій грала моя Настя, була зі сторони дуже дружньою, та і Настя мені відразу сподобалась. Вона була енергійна лідерка, це не могло не кинутись в очі. І важила на десять кілограмів більше…”, – жартує Андрій.

За словами Андрія, все почалось з того, що під час святкого банкету Настя не знайшла на столі зубочисток і запитала про це у всіх присутніх, а Андрій з поважним лицем піднявся і протягнув їй пару зубочисток:

“Ось, візьми”, – сказав тоді Бєдняков.

Наприкінці жовтня цього року, Настя та Андрій вдруге стали батьками. Акторка народжувала в Сполучених Штатах Америки, а Андрій знаходився в Україні. Після пологів Анастасія поділилася фотографією свого сина, але імені не назвала. Андрій також опублікував фото з маленькою ніжкою у соціальній мережі і дуже мило підписав це фото:

“Ласкова просимо, козаче. Така вже в мене традиція, пропускати появу власних дітей. Вибач, що я далеко. Але роблю усе, щоб тобі не було потім соромно дивитися батькові в очі”, – написав він.

І от нарешті Настя Коротка опублікувала фото старшої доньки, яка тримає на руках свого маленького братика. Назвали Остапом.

Підписники дуже зраділи цій новині та надсилали свої щирі вітання батькам двох діток.

Поділитися