Тепер не холостячка? Ксенія Мішина випадково показала шанувальникам обручку на безіменному пальці

Колишня учасниця проекту "Холостячка" Ксенія Мішина й досі тримає своїм шанувальників у напрузі, коли йдеться про її особисте життя. Що приховує акторка та звідки в неї каблучка на безіменному пальці?

Зірка серіалу “Кріпосна” Ксенія Мішина випадково показала каблучку на своїй інстаграм-сторінці. Усе б нічого, але фанати одразу помітили, що прикраса знаходиться саме на безіменному пальці її правої руки.

Проте, акторка вирішила не приховувати в чому справа та розповіла звідки в неї такий чудовий аксесуар.

Ксенія Мішина раніше розповідала, що в неї з’явився новий бойфренд. Вона не приховує, що вони зустрічаються і ходять на таємні побачення. Також відома акторка часто хизується щедрими подарунками, які отримує від таємничого коханого. До цього переліку входять і квіти, і м’які іграшки, й навіть автомобіль.

Також акторка відверто ділиться зі своїми шанувальниками, що вона б ніколи не пішла на романтичне побачення з людиною, яку не знає.

У новій сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Ксенія Мішина розповіла, що це кілечко акторка одягла на безіменний палець сама. Так, пропозицію їй ніхто не робив, однак можливо все попереду.

Скріншот зі сторіз Ксенії Мішиної
Скріншот зі сторіз Ксенії Мішиної

Стосовно такого незвичного дизайну кільця, Мішина розповіла, що вона зробила редизайн та замовила цю прикрасу.

Попередні зіркові стосунки з Еллертом

Нагадаємо, що Ксенія Мішина — перша учасниця шоу “Холостяка”. За її серце боролися 16 відомих та успішних чоловіків, а переможцем зумів стати комік Олександр Еллерт. Однак, забрати серце акторки Олександрові не вдалося, і пара пробула разом недовго.

Після розходжень і сходжень пара точно залишилась друзями. Ксенія розповіла, що Олександр завжди був поруч, проте вона має занадто багато образ та значно менше довіри до нього, ніж раніше.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини