Монатік зібрав приголомшливу суму для України під час своїх благодійних концертів: переплюнув Каменських

Після початку вторгнення, Дмитро Монатік залишався за кордоном, а потім розпочав благодійну діяльність. Він розповів, скільки коштів вдалося зібрати під час виступів.

Початок війни Дмитро Монатік зустрів під час відпочинку в Барселоні, але не поспішав повертатися додому. За це колеги засуджували артиста, наче, він боїться суспільної відповідальності. Не дивлячись на ці коментарі, він відразу почав допомагати українцям і розпочав благодійний тур. Монатік розповів, скільки коштів вдалося зібрати завдяки його благодійному туру “ART Оборона”.

Дмитро Монатік близько дев’яти місяців подорожував світом на виступав з своїми композиціями перед різною аудиторією. Окрім концертів, відомо, що Дмитро займається волонтерством, допомагає у зборі гуманітарної допомоги, висвітлює правдиві події в Україні та дії зі сторони російської федерації.

Не дивлячись на велику суму зібраних коштів, Монатік продовжує виступати в рамках благодійності, тому що підтримки ніколи не буває забагато.
За весь час воєнних подій, Дмитру на його команді вдалося зібрати понад 20 мільйонів гривень за більше ніж 50 концертних виступів. Всі кошти будуть перераховані до Збройних Сил України.

“Я щиро дякую кожному, хто доєднався до збору коштів. Велика вдячність організаторам за можливість виступати по всій Європі саме з благодійною метою, в такий не простий для України час ми даруємо людям позитивні емоції від концертів та улюбленої музики, а також робимо добрі справи на благо України”, – говорить Дмитро.

Стало відомо, що Монатік вже повернувся до України. В планах артиста відвідати воєнні госпіталі, побачитися з військовими, переселенцями та жителями різних міст України. Також Дмитро хоче дати декілька концертів, щоб підняти бойовий дух, настрій та зарядити енергією тих людей, які загубилися у думках про війну.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини