Стало відомо, що сталося з Олегом Винником: без перебільшення – дивно

Після таємничої пропажі Олега Винника та купи чуток, що з ним трапилось, близький друг з його оточення розповів правду про події, що трапилися з Олегом.

Популярний український співак Олег Винник з початком війни зник з просторів шоу-бізнесу. Він опублікував лише декілька постів у своїх соціальних мережах, а потім про нього перестала надходити будь-яка інформація.

Єдине, що було відомо – Олег Винник допомагає Збройним Силам УКраїни. Співак створив благодійний фонд під назвою “Вовчиця” та купує військовим автівки за власний кошт та кошти, зібрані фондом, а також ходять чутки, що співак лікується в Німеччині.

Де насправді Олег Винник?
Де насправді Олег Винник?

Один з близьких друзів Олега, протоєрей Віталій Трач, сказав, що Олег Винник й справді знаходиться в Німеччині, в місті Берлін. Ще до початку повномасштабної війни у нього виявили проблеми зі здоров’ям, що потребують лікування за кордоном, саму тому співак відправився разом зі своєю дружиною Таюне до Німеччини.

“Так, це правда. В Олега Винника зараз надзвичайно серйозні проблеми зі здоров’ям, він в Берліні. Він хотів потрапити до мене на причастя, але це поки не є можливим, тому що відстань між нами напрочуд велика”, – розповів Віталій.

Олег Винник та Віталій Трач
Олег Винник та Віталій Трач

Також Віталій розповів, що він та інші друзі Олега Винника дуже переймаються за його здоров’я та бажають йому найшвидшого одужання.

“Це було ясно і очевидно, що він хворіє. Не дивлячись на це, він дуже сильна духом людина, яка прагне щасливого майбутнього, бути корисним для Батьківщини і нести свою творчіть в маси. Ми кожного дня молимося за здоров’я нашого друга. Я вірю в те, що Божа Матір почує всі прочитані нами молитви і подбає про те, щоб він одужав якомога швидше. Після перемоги над хворобою на нас чекатиме не один хіт, який затьмарить його “Вовчицю””, – розповідає Віталій Трач.

Окрім близьких та друзів, за його здоров’я турбуться й підписники співака:

“Бажаємо швидшого одужання та повернення в Україну!”, – пишуть прихильники.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини