26-річна донька Кузьми Скрябіна розповіла про свою непросту хворобу: “На жаль, не судилося знайти лікарів”

Донька знаменитого Кузьми Скрябіна відверто розповіла про хворобу, з якою тривалий час не могла впоратися. Дівчина поділилася власною історією про боротьбу.

Кожному з нас хочеться бути здоровими, кращими та щасливими людьми, але часом трапляються такі ситуації, з якими ніхто не може впоратися. 26-річна донька Кузьми Скрябіна Барбара розповіла, що тривалий час боролася з хворобою, яка “мучила” її ще з раннього віку. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала всі подробиці хвороби та загального самопочуття дівчинки.

Як виявилося, в 9 років Барбарі діагностували важку форму акне. Акне є досить поширеним захворюванням шкіри, яке виникає, коли пори в шкірі забруднюються і втрачають здатність відновлюватися. Основні симптоми акне включають появу чорних точок, білих гнізд і червоних пухирців або пустилок. Акне зазвичай розвивається на обличчі, шиї, спині, грудях і плечах, де знаходиться більше сальних залоз.

“На жаль, на той час нам не судилося знайти лікарів, які могли б мені допомогти. Тоді мені робили чистки обличчя, після яких залишалися рани на обличчі. Ставало тільки гірше”, – розповідає Барбара.

Донька Кузьми Скрябіна
Донька Кузьми Скрябіна

Пізніше її батько зміг знайти одну лікарку, яка займалася лікуванням акне. Завдяки тій жінці лише в 17 років Барбара змогла позбутися своєї проблеми і жити повноцінним життям. Ця ситуація допомогла дівчині зрозуміти, чим вона хоче займатися – молода 17-річна Барбара вступила до університету на спеціальність лікаря-дерматолога, щоб мати можливість допомагати дівчатам з такими проблемами, як в неї.

“Я вирішила ще в 13 років, що присвячу своє життя вивченню цієї теми. Я завжди хотіла дізнатися про це більше, ніж є у вільному доступі”, – додає дівчина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини