Рубрики: Новини

Стало відомо, що сталося з Олегом Винником: без перебільшення – дивно

Після таємничої пропажі Олега Винника та купи чуток, що з ним трапилось, близький друг з його оточення розповів правду про події, що трапилися з Олегом.

Популярний український співак Олег Винник з початком війни зник з просторів шоу-бізнесу. Він опублікував лише декілька постів у своїх соціальних мережах, а потім про нього перестала надходити будь-яка інформація.

Єдине, що було відомо – Олег Винник допомагає Збройним Силам УКраїни. Співак створив благодійний фонд під назвою “Вовчиця” та купує військовим автівки за власний кошт та кошти, зібрані фондом, а також ходять чутки, що співак лікується в Німеччині.

Де насправді Олег Винник?

Один з близьких друзів Олега, протоєрей Віталій Трач, сказав, що Олег Винник й справді знаходиться в Німеччині, в місті Берлін. Ще до початку повномасштабної війни у нього виявили проблеми зі здоров’ям, що потребують лікування за кордоном, саму тому співак відправився разом зі своєю дружиною Таюне до Німеччини.

“Так, це правда. В Олега Винника зараз надзвичайно серйозні проблеми зі здоров’ям, він в Берліні. Він хотів потрапити до мене на причастя, але це поки не є можливим, тому що відстань між нами напрочуд велика”, – розповів Віталій.

Олег Винник та Віталій Трач

Також Віталій розповів, що він та інші друзі Олега Винника дуже переймаються за його здоров’я та бажають йому найшвидшого одужання.

“Це було ясно і очевидно, що він хворіє. Не дивлячись на це, він дуже сильна духом людина, яка прагне щасливого майбутнього, бути корисним для Батьківщини і нести свою творчіть в маси. Ми кожного дня молимося за здоров’я нашого друга. Я вірю в те, що Божа Матір почує всі прочитані нами молитви і подбає про те, щоб він одужав якомога швидше. Після перемоги над хворобою на нас чекатиме не один хіт, який затьмарить його “Вовчицю””, – розповідає Віталій Трач.

Окрім близьких та друзів, за його здоров’я турбуться й підписники співака:

“Бажаємо швидшого одужання та повернення в Україну!”, – пишуть прихильники.

Поділитися