Рубрики: Новини

“Абсолютний жах”: Анну Трінчер розкритикували за виконання гімну України на новий лад

Українська співачка Анна Трінчер виконала гімн України перед футбольним матчем Динамо-Колос. Через перероблене звучання на новий лад виконавиця потрапила в бурю критики.

Після 24 лютого перед початком різноманітних футбольних матчів усе частіше запрошують для виконання гімну українських співаків. Зазначимо, що незадовго після повернення в Україну так само перед командами та шанувальниками гімн України прозвучав з уст парамедикині Катерини Поліщук, яка відома під своїм позивним “Пташка”.

Однією із таких запрошених зірок стала й молода поп-виконавиця Анна Трінчер.

Анна Трінчер перед виконанням гімну

Критика аудиторії її виконання гімну

Через свою артистичність, активну жестикуляцію та певний стиль виконання пісень Анна Трінчер нарвалася на шквал критики серед авдиторії:

  • “Відверто кажучи, мені було взагалі не до вподоби те, як ви виконали гімн. Це визначний символ української державності, як тризуб і прапор. Це величні та святі речі. А ви заспівали його у властивому вам “попсовому” стилі. І ці активні рухи були недоречними, адже, коли виконуєте гімн, то всі мають завмирати. А ви сильно переграли”.
  • “Виконала гімн так, ніби це була репетиція. Ці слова виконують, гордо піднявши голову, а не крутячись і скавчавши, як цуценя. Це здорова критика”.
  • “Так собі. Треба мати повагу до країни, у якій проживаєш, до громадян, які це почують, а тоді вже так реагувати та посилати когось. Гімн – це про спів серця та душі кожного українця. Сумно, що ви вирішили обдумано послати всіх. За зовнішній вигляд узагалі промовчу”.
  • “Жах, кожен виконує гімн, як йому чи їй заманеться. Абсолютно жахливо. Виникає відчуття, немов Анна проковтує слова. Так не повинно бути, адже гімн України – це наша гордість. Його необхідно співати сильно, з чіткістю та з характером. А це вже якесь знущання”.

Як відеагувала Анна Трінчер на критику

Співачка звернулася до всіх людей, що висловили свою думку стосовно міміки, жестикуляції, зовнішнього вигляду під час виконання гімну та самого співу, та порадила їм пройти її шлях, зробити краще, ніж змогла вона, і тоді вже критикувати.

Поділитися