Коротке волосся навіть краще: як виглядає 68-річна Лайма Вайкуле, яка носить стрижку під хлопчика

Лайма Вайкуле поділилась особистими фото, де вона на відпочинку. Підписників здивувало, чому жінка змінила зачіску. Вона призналась, в чому причина.

Лайма Вайкуле – відома співачка Латвійської республіки. Вона прославилась своїми хітами “Вернісаж”, “Скрипаль на даху”, “Легкою джазовою ходою” та іншими. Зараз співачка перебуває на відпочинку на острові Тенерифе і з радістю поділилась знімками з своїми підписниками.

На фото усміхнена Вайкуле позує на фоні океану в одному з ресторанів під відкритим небом в цікавих рожевих окулярах. Одягнута вона була в цікаву кофту з модним принтом тай-дай та обіймала свого песика, що розташувався на іншому стільчику. Стіл був прикрашений запаленими світками, що створювали чарівну атмофсеру разом з гарною сервіровкою стола. Співачка була з дуже короткою і нетиповою для неї стрижкою.

Усміхнена Лайма Вайкуле обіймає песика
Усміхнена Лайма Вайкуле обіймає песика

На іншому фото співачка з задоволенням п’є коктейль, що нагадує відомий Апероль Шпритц в компанії вже відомого нам песика.

Лайма Вайкуле не відмовляє собі у відпочинку
Лайма Вайкуле не відмовляє собі у відпочинку

Також ходили чутки, що Лайма, під час одного з своїх виступів, виглядала дуже блідою, була у перуці та помітно схудла. Не дивлячись на це, вона добре відпрацювала свою концертну програму та покинула залу. Сама Вайкуле цього ніяк не коментувала, а продюсерка співачки Христина Обосян запевняє, що у Вайкуле серйозних проблем зі здоров’ям немає і це просто чутки.

Трохи згодом, жінка зізналась, що має серйозні проблеми зі здоров’ям, про які поки не планує розповідати. Вона просила підписників молитися за неї та її здоров’я. В інсайдерів з’явилась інформація, що до співачки повернувся рак грудей, яким вона хворіла майже 30 років тому. У зв’язку з лікуванням та великою кількістю хіміотерапії, волосся повипадало і коротка стрижка стала не трендом, а необхідністю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини