Відвисла щелепа: активіст та співак Сергій Жадан розповів, яку суму зібрав з гуртом для Харкова у Франції

Після 24 лютого Сергій Жадан, як і значна частина інших українських зірок, активно проводить різноманітні заходи, спрямовані на підтримку України. Цього разу Жадан зі своїм гуртом провели доброчинний концерт у Франції, де зібрали гроші для Харкова.

Відомий український активіст та письменник Сергій Жадан постійно підтримує Україну. Він бере участь в інформаційній боротьбі, проводить доброчинні концерти та долучається до різноманітних зборів та навіть написав не одну книгу про життя нашого народу з 2014-го року. При цьому він уміє щоразу здивувати результатами своєї роботи.

Цього разу Сергій Жадан зі своїм популярним рок-гуртом “Жадан і Собаки” провели доброчинний концерт у Парижі. Метою цього заходу став збір коштів, які передадуть на відбудову українського міста Харків, яке значно постраждало від дій окупантів.

Як відбувся концерт та скільки вдалося зібрати?

На цей доброчинний концерт гурту “Жадан і Собаки” у Франції прийшло дуже багато людей. Квитки розкупили доволі швидко, а зал був настільки “забитим” шанувальниками, що деякі інші фанати навіть не змогли потрапити всередину. За що Сергієві Жадану стало дуже прикро і він публічно попросив вибачення:

“Любі брати й сестри в Парижі, щиро вдячні за вашу гостинність, любов і цілковитий солд-аут. Дуже перепрошуємо в тих людей, які не мали змоги потрапити всередину — ми, скажу чесно, тривалий час сперечалися з організаторами, проте ми тут гості”, – відверто поділився виконавець.

Виступ гурту "Жадан і собаки"
Виступ гурту “Жадан і собаки”

Утім, українському рок-гуртові “Жадан і Собаки” усе одно вдалося зібрати дуже пристойну суму. На відбудову Харкова з цього доброчинного концерту група передасть 1800 євро. Це 69 200 гривень.

Про це Сергій Жадан повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці. На фото для допису він лежить на ліжку, рахуючи євро дрібними купюрами. А підписав цю світлину відомий український активіст та письменник коротко та лаконічно:

“Ще 1800 євро для Харкова. Доброго ранку)”.

Жадан рахує гроші після концерту, на якому була повна зала
Жадан рахує гроші після концерту, на якому була повна зала

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини