Рубрики: Новини

Продюсер зізнався, в кого була закохана Руслана Писанка на “Танцях з зірками”: “Нехай не ображається на мене”

Продюсер Олексій Гончаренко наважився розповісти неочікувану правду про особисте життя відомої української акторки. У кого насправді була закохана Руслана Писанка?

Відома українська акторка та телеведуча Руслана Писанка раптово пішла з життя у липні цього року. Її смерть стала справжньою несподіванкою для всіх українців. Цього листопада знаменитості мало виповнитись 57 років. 17 листопада у Міжнародному Центрі культури й мистецтв зібрались рідні та друзі покійної зірки для того, щоб пригадати, якою за життя була легендарна актриса.

На організованому вечорі пам’яті Руслани Писанки український продюсер чесно розповів правду про те, у кого закохалась українська акторка Руслана Писанка задовго до того, як зустрілась зі своїм чоловіком Ігорем Ісаковим. Так, продюсер Олексій Гончаренко зазначив, що актриса зустрілась з цим чоловіком на сцені відомого танцювального телепроєкту, в якому також брали участь чимало популярних українських зірок – серед них Козловський, Зеленський, Могилевська, Шоптенко.

Учасники легендарного телепроєкту “Танці з зірками” 2006Олексій Гончаренко пригадав, що спершу Руслану Писанку поставили в пару з відомим українським хореографом Владом Ямою, втім актриса відмовилась та попросила переглянути сформовані пари. Продюсер зазначив, що зірка вирішила саме так, щоб не бентежити свого колегу, який би мав занадто “щупленький” вигляд на камері поруч з Писанкою.

Після цього Руслана Писанка стала танцювати в парі з хореографом Миколою Коваленком, з яким, за зізнанням продюсера, її пов’язувала більш ніж просто дружба. Так, за словами Олексія Гончаренка, про це ніхто й ніколи не говорив вголос, хоча кожен розумів чи просто підозрював – відома українська актриса закохалась в свого партнера на паркеті.

Руслана Писанка у парі з Миколою КоваленкомКрім того, пригадує український продюсер, знаменитість буквально пурхала на кожному виступі. Її рухи були сповнені коханням, а за поглядом насправді все було зрозуміло. Продюсер також пригадав, як костюмери перед початком кожного виступу затягували корсети на сукнях Писанки щільніше, адже всім здавалось, що вони можуть луснути прямо під час ефіру.

Продюсер також попросив вдівця знаменитої акторки не ображатись на нього, адже ця історія відбулась задовго до того, як вони з нею одружились. Олексій Гончаренко зазначив, що вони тоді навіть не зустрілись.

Поділитися