Рубрики: Новини

Зірка “Жіночого кварталу” Ірина Сопонару показала нову зачіску після салону: “Волосся на місці, це вже добре”

Акторка Ірина Сопонару поділилася з прихильниками свіжими фото після салонних процедур - зірці обновили зачіску, макіяж та манікюр. Як виглядає Ірина тепер?

Ірина Сопонару отримала велику популярність після участі у КВК, а потім зйомками у “Країна У” та “Одного разу під Полтавою”, де отримала роль Яринки. Народилась зірка 22 жовтня 1986 року у Чернівцях.

За освітою дівчина політолог, отримала диплом на факультеті історії та міжнародних відносин Чернівецького університету. Окрім вищої освіти, вона успішно закінчила театральну студію “Чорного квадрату”.

Ірина активно веде свої соціальні мережі, а цього разу опублікувала новенькі фото одразу після салонних процедур. На фото була зображена сама Ірина з новою зачіскою, манікюром та легким макіяжем.

“Мені хочеться виглядати більш натурально і природньо. Не знаю, чому так. Може через війну? Забирає усі сили і зовсім не хочеться приділяти собі увагу. Дякую, що хоча б зачіску привела до нормального вигляду”, – пише зірка під фото.

Зіркова дівчина зізналась прихильникам, що в неї волосся дуже неслухняне та проблемне, тому вона не проводить над ним багато процедур, щоб зайвий раз не зачіпати.

“Ті майстри, що вже знають мене не переший рік,кажуть, що тільки в мене таке волосся з усіх їхніх клієнток. За декілька тижнім з моменту фарбування, можу впевнено сказати, що все добре, волосся на голові є, колір дуже пасує та гарний. Я всім задоволена!”, – додає акторка.

Зараз Ірина Сопонару знаходиться у стосунках з британцем. Дівчина довгий час розповідала, що не готова до будь-яких стосунків але після зустрічі з коханим усе змінилося. Вони дуже швидко почали свої стосунки та почали жити разом.

Поділитися