Як виглядали зірки Кварталу 95 на зйомках легендарного серіалу “Слуга народу”: Кошовий, Кравець, Зеленський

У зйомках серіалу, що став невеличкою частиною реального життя українців "Слуга народу" знімались зірки з Кварталу 95. Як вони виглядали у серіалі - дивиться у статті.

“Слуга народу” – політичний сатиричний серіал, створений і реалізований режисером Олексієм Кірющенко і студією Квартал 95. Як виглядали головні зірки Кварталу і які ролі грали у цього знаменитому на всю Україну серіалі?

Євген Кошовий

Євген Кошовий та Мухін Іван
Євген Кошовий та Мухін Іван

Євген Кошовий зіграв у серіалі роль Мухіна Сергія Вікторовича, який за сюжетом був міністром Іноземних справ в Україні. Був у фракції Голобородька і мав знайти спільну мову з жінкою Оленою. У другому сезоні на героя Кошового чекала відповідальна місія – зібрати саміт з членами Євросоюзу, але все пішло трішки не по плану. Також Сергій Вікторович у другому сезоні заговорив українською мовою.

Олена Кравець

Ольга Юріївна та Олена Кравець
Ольга Юріївна та Олена Кравець

Олена Кравець зіграла роль голови Національного банку України на ім’я Ольга Юріївна. За сюжетом у неї розгортається бурхливе особисте життя з героєм, якого зіграв Дмитро Суржиков. Так жінка опинилася в обіймах іншого чоловіка на знімальному майданчику.

Олександр Пікалов

Олександр Пікалов та Іван Скорик
Олександр Пікалов та Іван Скорик

Олександ Пікалов став одним з сценаристів серіалу і чітко пророблював образ свого героя – Міністра оборони. Як сказав сам Пікалов, прототипом героя став його військовий товариш, який був чесним військовим і не брав хабарів.

Володимир Зеленський

Василь Голобородько та Володимир Зеленський
Василь Голобородько та Володимир Зеленський

Володимир Зеленський зіграв роль чесного президента України, що став ним за щасливим збігом долі. Його герой – Голобородько Василь, бореться із олігархами та вирішує злободенні пробеми. В ті часи, Володимир жартував, що якби був президентом, то Україна стала би другою Швейцарією, бо кожен чесний президент хотів би для країни саме такого економічного розвитку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини