Рубрики: Новини

Забрав дружину і сина в Карпати: екс-холостяк Микита Добринін пояснив своє рішення відпочивати під час війни

Микита Добринін опублікував у соціальній мережі Instagram свої роздуми про те, чому українцям важливо відпочивати під час війни вторгення росії.

Пара Микити Добриніна та Даши Квіткової завжди цікавить прихильників. Зіркове подружжя не приховує свого життя та з радістю розповідає на своїх сторінках у соціальних мережах про свої емоції та переживання, діляться щасливими та радісними подіями і багато іншим.
Микита Добринін опублікував дуже миле фото з своєю дружиною Дашею та написав свої роздуми стосовно відпочинку у такий час.

“Кожному потрібно відпочивати для того, щоб відновлювати сили, свій емоційний ресурс, зберігати життя всередині себе і мати змогу допомогти нашим захисникам. У такий час дуже важливо знайти бодай щось, що приносить радість, якщо не брати до уваги війну росії проти України. Кожному з нас потрібна емоційна розрядка, відпочинок, хороший сон, або просто понудьгувати в один момент”, – розповідає Добринін.

Чоловік додав також про свої надії, що війна скоро закінчиться і ви маєте бути готовими до цього, щоб повернення до звичайного життя не було для українців чимось невідомим.

“Війна є тут і зараз, вона нікуди не ділась, але ми повинні вірити в те, що це не буде тривати вічно. У нас є потужні ресурси для того, щоб це закінчилось якомога швидше”, – додає Микита.

Даша квіткова у своєму блозі також опублікувала фото, але на фото вона обіймала свого малюка, з яким вийшла на прогулянку. Дівчина була одягнена у сіру кофту, чорні лосини та масивне взуття коричневого кольору. Малюк був у шапці та теплому бежевому комбінезончику. На ньому не було взуття, це трішки здивувало підписників:

“Йому не холодно без взуття?”, – написала одна з прихильниць дівчини.

Решта коментарів була присвячена компліментам у сторону Даши та її малюка.

Поділитися