Рубрики: Новини

“Не хочу лізти у брудну білизну”: Маша Єфросиніна пояснила, чому не хоче брати інтерв’ю в Лободи

Телеведуча Маша Єфросиніна розповіла в одному з інтерв'ю, чому не хоче запрошувати Світлану Лободу до себе на інтерв'ю - причина проста та очевидна.

Українська телеведуча та зірка Маша Єфросиніна розповіла у форматі інтерв’ю “Ходять чутки” Раміні Есхакзай, чому не хоче більше співпрацювати з Лободою, яка побудувала свою співочу кар’єру на просторах росії та запрошувати її на інтерв’ю.

Маша Єфросиніна на інтерв’ю

У 2021 році Маша брала у Світлани Лободи інтерв’ю, де та розповідала, як вона спілкується зі своїми доньками, що забороняє і як їх виховує. Про стосунки з колишнім чоловіком, але жодного разу не сказала нічого про війну в Україні і причини бойкотування її концертів декілька років тому. Після виходу цього інтерв’ю, на Лободу налетіло багато хейту через те, як вона виховує своїх дітей. Як розповідала Лобода, вона повністю обмежує дітей у телефоні та солодощах і використовує їх як нагороду за добре виконане завдання.

Маша Єфросиніна пояснила, що Світлана після інтерв’ю переглядала його неодноразово і вносила свої правки. Вона могла б не дозволити публікацію інтерв’ю і забрати ті питання, які хвилюють прихильників, а залишити лише такі, що вигідні для неї.

Світлана Лобода на інтерв’ю в Маши

“Я не хочу більше інтерв’ю, бо я знаю, як це буде. Світлані будуть задані питання про дуже важливі події та моменти її життя, але я вже знаю, як вона на них відповість. Навіщо мені лізти в це? Вона подивиться інтерв’ю, їй не сподобається, ми його не опублікуємо. Час витрачений дарма, бо кожна людина, що дає якесь інтерв’ю, має право заборонити його публікувати без пояснення причини”, – розповіла телеведуча.

Також Маша додала, що в неї є важливіші справи, ніж порпатися у брудній білизні Світлани Лободи.

Поділитися