Рубрики: Новини

Ще одна маленька радість у сім’ї: відомий режисер та актор Ахтем Сеітаблаєв зізнався, що чекає на поповнення

У сім'ї відомого українського актора і режисера Ахтема Сеітаблаєва буде поповнення. Він стане дідусем, а вже зовсім скоро у їхньому домі з'явиться новий нащадок.

Український режисер та актор Ахтем Сеітаблаєв у день свого народження, коли йому виповнилося 50 років, розповів шанувальникам, що скоро стане дідусем.

Його старша донька Назла вагітна та скоро стане мамою. Нараз 26-річна майбутня матір проживає разом з родиною чоловіка у Бельгії, де вони активно готуються до появи первістка.

Актор також розповів, що його онук чи онучка мають народитися вже у січні 2023 року. А ім’я нащадкові обиратимуть його батьки. Уся родина довіряє їм у цьому питанні.

Донька Ахтема Назла з чоловіком

Про сім’ю Ахтема Сеітаблаєва

Старша донька Назла відомого актора та режисера вийшла заміж у жовтні минулого року. Вона зі своїм обранцем відсвяткувала три весілля у трьох різних країнах: в Україні (у Криму), у Туреччині та в Бельгії. Саме в останній країні близько 30 років мешкає родина зятя Ахтема Сеітаблаєва, які за національністю також є кримськими татарами.

Зірка розповів, що на весілля доньки у Криму, яке було зі сторони нареченої, він не зміг потрапити, але вже в Кемері на святкування зібралася уся родина. А от у Бельгії відбулося весілля зі сторони нареченого.

Ахтем Сеітаблаєв з донькою на її весіллі

Нагадаємо, що Ахтем Сеітаблаєв мав 2 шлюби. Про першу дружину нічого не відомо. Єдине, що знаємо, це те, що вона народила йому трьох дітей.

Другою дружиною українського актора була продюсерка його фільмів Іванна Дядюра, з якою Сеітаблаєв був у шлюбі з 2013 року. Весільна церемонія пройшла в колі друзів у Судаку. Проте, минулого року вони разом вирішили, що їм варто розлучитися.

Ахтем Сеітаблаєв з колишньою дружиною

За ці роки в подружжя народилася донька Сафіє. Від попереднього шлюбу в Дядюри є син Селім, до якого режисер ставиться, як до рідного.

Поділитися