Вагітна вчетверте: у королівського подружжя Британії Кейт Міддлтон та принца Вільяма буде поповнення?

Королівське подружжя Британії має трьох чудових дітей. За повідомленнями британських ЗМІ, Кейт Міддлтон вагітна вчетверте. Проте, поки не було офіційного оголошення від Кенсінгтонського палацу.

Родина британської корони за останній час пройшла через значні випробування. Але найімовірніше їхнє життя змінить звістка про радісну новину.

У дітей принца і принцеси Уельських Вільяма і Кейт Міддлтон чотирьохрічного Луї, семирічної Шарлотти та дев’ятирічного Джорджа має з’явитися новий братик чи сестричка. Вони якраз довго просили в батьків про такий подарунок.

Інформатори ЗМІ Іbtimes, зазначають, що подружжя навіть встигло повідомити радісну звістку колишній королеві Великобританії Єлизаветі ІІ перед тим, як королівська особа відійшла у вічність. Також про це знають Меган Маркл та її коханий – принц Гаррі.

“Є чутки, що Вільям устиг поділитися з цим з Її Величністю. Звісно, вона неймовірно зраділа за онука та його дружину”, – прокоментували для видання.

Єлизаветта ІІ найімовірніше знала про четверту вагітність Кейт
Єлизавета ІІ найімовірніше знала про четверту вагітність Кейт

Також ЗМІ зазначає, що Кейт Міддлтон хвора на гіперемезіс вагітних — важкий токсикоз. А одному з перших про омріяну четверту вагітність королівського подружжя розповіло Чарльзу ІІІ. Король був у цілковитому захопленні від цієї звістки, бо йом ушалено подобається гратися зі своїми онуками, адже так він намагається компенсувати те, що не зміг подарувати своїм синам Вільяму та Гаррі.

“Усю увагу та любов, що Чарльз як батько не дав у повній мірі старшому Вільяму та молодшому Гаррі, він намагаться надолужити у ставленні, турботі та любові до власних онуків. Чарльз ІІІ обожнює гратися з ними”, – повідомляється у коментарі.

Ким є Кейт Міддлтон?

Вона — дружина майбутнього спадкоємця королівського престолу Великої Британії Вільяма. Подружжя оформило свій шлюб 2011 року.

Перша дитина в їхній щасливій родині з’явилась у 2013 році. Це був син Джордж. Через два роки Кейт народила поки що єдину доньку у цій сім’ї Шарлотту. А 2018-го року в подружжя з’явився молодший син Чарльз.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини