Рубрики: Новини

Тіна Кароль розповіла про свої секрети краси: ТОП-5 звичок, що допомагають їй тримати себе в тонусі

Співачка Тіна Кароль поділилася з прихильниками своїми секретами догляду за собою та своїм здоров'ям. Як переконана зірка, потрібно дотримуватись всього п'яти пунктів.

Українська співачка Тіна Кароль розповіла про свої звички, які допомагають підтримувати її красу на бездоганному рівні. Ні для кого не секрет, що догляд за собою повинен бути кожного ранку і кожного вечора, тому Тіна поділилась своїми секретами успіху.

Тіна Кароль доглядає за собою

Тіна стежить за здоров’ям

Дівчина говорить, що потрібно відмовитись від шкідливих звичок та пити багато води. Справді, рекомендується пити не менше півтора літри води щодня, для того, аби бути у тонусі. Погані звички не дуже добре впливають на стан шкіри, зубів та волосся, тому від них потрібно негайно відмовитися.

Очищення шкіри

Після кожного свого виступу або зйомок у проєктах, Тіна обов’язково змиває грим та ретельно очищує шкіру. Для того, аби очищення було вдалим, косметологи радять використовувати спочатку гідрофільне масло для зняття макіяжу, потім пінка або гель для вмивання і крем для зволоження шкіри в кінці.

Правильне хачування

Правильне харчування – запорука здоров’я

Співачка впевнена, що її головний ворог – вуглеводи. Тому вона зменшила кількість їх у своєму раціоні. На сніданок рекоменує їсти вівсянку, в обід морепродукти з гарніром, а вечеряти рибою з легеньким салатиком.

Спорт

Тіна Кароль тримає дисципліну навіть у спорті. Не дивлячись на її складний графік, потстійні зйомки та багато іншого, вона завжди знаходить час для спорту. Заняття спортом допоможе вам підтягнути своє тіло і залишатися стрункими.

Молитва

Співачка молиться кожного ранку та кожного вечора. В ній, на думку співачки, можна знайти відповіді на всі запитання. Спокій та гармонія під час молитви дає сили на новий день.

Поділитися