Рубрики: Новини

“Роблю те, у що вірю”: Олена Кравець розповіла, чому повернулася в Україну та більше не працює в “Кварталі 95”

Відома українська комедійниця та акторка Олена Кравець нещодавно повернулася в Україну. Зірка розповіла, що надихнуло її на це та чому вона більше не працюватиме в "Кварталі-95".

Українська акторка та гумористка Олена Кравець після початку повномасштабного вторгнення виїхала за кордон, де перебувала доволі тривалий проміжок часу. Проте потім зірка почала говорити, що планує повертатися в Україну аж восени.

Хоч плани склалися трохи інакше, але нині знаменитість перебуває в Україні, де й надалі продовжує працювати на телебаченні. Проте, це вже відбувається не в команді “Кварталу 95”.

Про повернення в Україну

Раніше Олена Кравець разом з дітьми виїхали до свекрухи в Болгарію. Однак, коли старша донька акторки повернулася в Україну, слідом за нею вирішила приїхати й зірка. Вона дуже сподівалася повернутися восени, проте турбувалася за безпеку та психологічний стан своїх 5-річних двійнят Каті та Івана.

Чому не “Квартал 95”?

Раніше Олена Кравець брала участь у багатьох проєктах від студії “Квартал 95”. Але нині вона призупинила свою співпрацю з ними через проблеми зі здоров’ям.

В одному зі своїх інтерв’ю зірка розповіла, що хворіє на кропив’янку, а наразі хвороба значно прогресує, тому Олен Кравець відчувала б дискомфорт, коли з’являлась би на екранах.

Кадр з Оленою Кравець з інтерв’ю, де вона розповіла про свою хворобу

Наразі акторка не може відповісти на питання, коли повернеться до знімання, проте вона щиро вдячна своїм колегам за розуміння, коли їй довелося повідомила їм про це рішення.

Однак, на цьому кар’єра Олени Кравець на телебаченні не завершилася. Нині вона стала ведучою на державному ТБ-каналі ДОМ. Нещодавно на ньому відбулася прем’єра власного шоу зірки “Тихий вечір з Оленою Кравець”.

Скріншот з програми “Тихий вечір з Оленою Кравець”

Першими, хто завітав у шоу, стали Дмитро Кулеба, міністр закордонних справ України, комік Девід Леттерман, співак Сергій Бабкін і волонтер та ведучий Денис Христов.

Про це шоу Олена Кравець розповідає, як про свою давню мріє. Раніше перед її реалізацією зірку зупиняли безліч “але” та певна нестача сміливості і віри у власні сили, хоча в її голові все було уявлено до найдрібніших деталей. Проте, події після 24 лютого навчили Кравець жити тут та зараз і не відкладати нічого на потім.

Тепер шоу “Тихий вечір з Оленою Кравець” виходитиме щосуботи на телеканалі ДОМ.

Поділитися