Олена Кравець і Олена Зеленська виявились родичами: що пов’язує екранну і реальну дружин президента

Виявляється екранну дружину Володимира Зеленського Олену Кравець та реальну обраницю Олену Зеленську пов'язує щось більше, ніж знайомство з президентом України.

З’ясувалося, що колишня акторка “Кварталу 95” та телеведуча Олена Кравець є хрещеною Першої леді Олени Зеленської. Тобто родина Кравець і Зеленських є кумами, але не тільки в звичному для нас розумінні.

Як Кравець стала кумою Зеленської?

Під час розмови з Катериною Осадчою у її програмі “Світське життя” телеведуча Олена Кравець розповіла, що вона є хрещеною дружини її близького друга та нинішнього президента України Володимира Зеленського. Отже, між Оленами виник не просто міцний та довготривалий дружній зв’язок, а щось значно глибше та духовніше.

Історія, як це трапилося, виявилась доволі комічною. Коли чоловік акторки Сергій Кравець хрестив доньку подружжя Зеленських Олександру, священник запитав, чи всі, хто присутні в залі храму, є хрещеними.

Сім'ї Кравець та Зеленських
Сім’ї Кравець та Зеленських

Тоді виявилось, що Олена Зеленська була нехрещеною. Батюшка вирішив це виправити та запропонував похрестити в один день і маму, і доньку. Перша леді погодилася на цю пропозицію.

Але треба була хрещена мати, тому дружина президента України без довгих роздумів повернулася до подруги та запропонувала, їй стати хрещеною матір’ю Зеленської.

“Лєнчик, станеш моєю хресною мамою?”, – одразу запитала Олена Зеленська в подруги.

На що Олена Кравець без роздумів погодилась. Тобто це відбулося за лічені хвилини та дуже просто, як у якомусь комедійному фільмі.

Також Олена Кравець у цьому інтерв’ю зазначила, що до неї часто звертаються люди з проблемами, які просять передати для вирішення президентові, адже подружжя Зеленських та Кравець тісно знайомі вже не перший рік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини