“Гори спокійно”: MELOVIN зазіхнув на святе і переспівав по-новому легендарний хіт Алли Пугачової

Ми звикли, що хіти, які ми знаємо напам'ять, переспівують по-новому. Цього разу так зробив український співак MELOVIN з хітом російської співачки Алли Пугачової.

Нещодавно український виконавець MELOVIN відбув концерт у Києві. На ньому, окрім своїх пісень, зірка вирішив виконати хіт російської співачки Алли Пугачової, але актуалізувавши пісню до новин протягом останніх місяців. Ось так “Живи спокійно, країно” перетворилися на “Гори спокійно, русня”.

Таку зміну в словах MELOVIN присвятив окупантам, які вирушили на наші землі. Також у цій версії пісні співак повідомив загарбників, що на них очікує, якщо вони вирішать приїхати в Україну. Тоді, за словами виконавця, на них чекає роль добрива.

Відео з переробленою на сучасний лад композицією артист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Зазначимо, що це був доброчинний концерт у Києві. Усі кошти, зібрані тоді, MELOVIN направив на те, щоб придбати безпілотник. Співак також подякував тоді Збройним Силам України за можливість творити та проводити концерти й надалі й пообіцяв, що він на культурному фронті докладатиме максимум зусиль, аби й надалі наша армія могла отримувати все необхідне та швидко закривати свої потреби.

Цікавий інцидент на концерті MELOVIN

При всій доброчинній меті та цікавинках “сюрпризи” на цьому не закінчуються, адже про останній концерт артиста була багато новин.

Ідеться про те, що перед заходом виконавця “тітушки” влаштували акцію протесту проти ЛГБТ-спільноти.

Нагадаємо, що MELOVIN сам належить до неї, Він це не приховує відтоді, коли в липні зробив камінг-аут (коли людина добровільно повідомляє про свою орієнтацію).

Тоді перед початком концерту з’явилися невідомі в масках та з плакатами, на яких було написано, що ЛГБТ нищить сім’ї.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини