Рубрики: Новини

“Я не сумую за цим”: ведучий Сергій Притула зізнався, що назавжди йде з “Хто зверху” та інших розважальних шоу

Сергій Притула тривалий час асоціювався у нас з чудовим ведучим розважальних шоу. Однак, після 24 лютого він став зірковим волонтером, що присвячує свою діяльність пришвидшенню нашої перемоги. Це стало причиною важливого рішення Притули.

Відомого українського шоумена Сергія Притулу знають завдяки його діяльності на телебаченні. Іноді українцям навіть здається, що без нього та його шоу гарно посміятися буде важко, а гумор зірки завжди викликає усмішку в шанувальників.

Однак, після 24 лютого наші життя змінилися назавжди. А деякі вирішили почати щось нове та закрити попередні сторінки життя. Навіть якщо вони були доволі тривалими.

Про нову заяву Притули, яка ошелешила українців

Сергій Притула в одному з останніх інтерв’ю зізнався, що після 24 лютого його світогляд кардинально змінився. Він вирішив, що його сторінка життя, де він поставав як ведучий розважальних шоу вичерпала себе. Тому шоумен оголосив, що він більше не повернеться до цієї ролі.

У бесіді з Марією Єфросиніною Сергій Притула розповів, що планує присвятити свою діяльність волонтерству. Він також працюватиме на радіо, де розповідатиме про свою волонтерську роботу. Але розважати людей на ТБ він більше не планує.

Притула тепер за покликанням не розважає, а допомагає

Шоумен зізнався, що не сумує, адже це для нього важливий досвід. Але зважаючи на останні події, Притула зазначає, що на екрани розважальних шоу він ніколи не повернеться.

“Це тривалий та значний етап у моєму житті, проте нині я відчуваю, що повністю перевернув його”, – розповів телеведучий.

Причина такого рішення

Сергій Притула розповів, що головним нюансом таких шоу є те, що, попри події навколо та у твоєму житті, ти маєш завжди бути в гарному настрої та нести людям позитив. І якщо раніше зірка це чудово вмів, то після початку повномасштабного вторгнення йому здається, що він втратив цю здатність.

Тому він прийняв рішення направити всі свої сили на волонтерську діяльність, адже йому дуже подобається те, чим він займається нині.

Поділитися