Рубрики: Новини

Ольга Полякова показала, як вона з доньками спить у підвалі: “Два ліжка, диван та скляний столик”

Українська співачка Ольга Полякова не стала нехтувати безпекою своєї сім'ї та показала, як облаштувала укриття в підвалі свого приватного будинку.

В умовах сьогоднішніх реалій облаштувати надійне укриття собі повинен кожен українець. Навіть неважливо, де саме це буде: в власному підвалі, чи в підвалі багатоповерхівки, в якій ви мешкаєте. Своє власне укриття облаштувала й співачка Ольга Полякова. Жінка з радістю показала, що вона поставила у своєму укритті.

Як відомо, Полякова забрала з Британії на канікули дітей в Україну, тому її доньки Аліса та Марія знаходиться з мамою в Україні. Зараз вся родина мешкає в будинку за містом, недалеко від Києва. В зв’язку з тим, що росія почала активніше обстрілювати міста України та столицю, було прийняте рішення спати у власному підвалі. Співачка розповіла своїм прихильникам, як вона там все облаштувала та показала відповідні фотографії.

Оля Полякова показала, як виглядає укриття в її будинку

Оля провела міні-екскурсію в підвалі, щоб прихильники змогли побачити умови, в яких перебуває її сім’я. За словами співачки, вона зробила там перестановку та принесла додаткові дивани.

“Два дні поспіль ми жили у підвалі, але нам було не зручно через той диван. Сьогодні ми поприносили нормальні ліжка, яких буде два, для комфортної ночівлі. Мої діти спали на дивані, але я щиро сподіваюсь, що нам це не знадобиться”, – розповідає Полякова прихильникам.

Укриття Ольги Полякової

Окрім великого дивану та двох маленьких ліжок, Ольга вирішила поставити скляний стіл, поличку з книжками та велике дзеркало.

Як розповідала раніше співачка, її старша донька дуже звикла до життя в Лондоні, тому вона дуже складно себе почуває, а от молодша – навпаки, дуже хоче додому до мами і не може заснути без телефонного дзвінка. Доньки стали патріотками під час таких страшних подій і не дозволяють собі розмовляти російською мовою.

Поділитися