Рубрики: Новини

“Ми в кльових стосунках”: Слава Дьомін розсекретив усі таємниці свого прихованого особистого життя

Слава Дьомін не дуже любить розповідати про своє особисте життя, тому про його стосунки мало що відомо, але чоловік вирішив сам підняти завісу та зробити зізнання.

Слава Дьомін зізнався в тому, що в нього був таємний роман зі своєю колегою. Ці стосунки тривали недовго, але про них й справді ніхто не знав. Це не дивно, бо український телеведучий не дуже активно розповідає про подробиці свого особистого життя, але днями він вирішив погратися з прихильниками у гру “Правда чи брехня”, і там з’язувалися неочікувані подробиці з життя Слави.

Суть гри була така: Слава пише про себе якийсь факт, а прихильники повинні здогадатися, чи правду написав чоловік, чи ні. Одним з таких фактів Слава написав:

“Я був у стосунках з відомою телеведучою і ми навіть жили разом”, – така неочікувана фраза з’явилася в чоловіка на сторінці.

У Слави Дьоміна були таємні стосунки

Телеведучий залишив відповідне опитування під цим реченням, щоб прихильники могли виразити свої здогадки, а він у наступному пості зізнається у тому, чи це правда. Як ми вже знаємо, таке й справді було. За словами Дьоміна, вони жили разом у квартирі декілька місяців, але їхні стосунки швидко закінчилися через те, що в них були різні думки стосовно життя у побуті і дівчина переїхала до іншого помешкання.

Слава Дьомін підняв завісу свого минулого

Не дивлячись на це, вони зараз знаходяться у дуже хороших стосунках та підтримують одне одного. Був навіть такий випадок, що вона дозволила Славі пожити в неї декілька днів, поки той переїжджав з однієї квартири на іншу. Звісно, прихильників зацікавило ім’я цієї таємної незнайомки, але такі подробиці чоловік не згадав. Залишається лише згодадуватися, хто б це міг бути.

Поділитися