Рубрики: Новини

“То не людина для мене”: Марина з Холостяка-12 розчарувалась у Топольському і зізналась, що про нього думає

Популярне реаліті-шоу поступово наближається до фіналу, але пристрасті та скандали на телепроєкті не вщухають. Цього разу учасниця шоу зізналась, чому розчарувалась у холостяку

За популярним українським реаліті-шоу про кохання спостерігають мільйони українців. Впродовж прем’єри кожного випуску телепроєкту у мережі обговорювали постійні скандали, чвари та сварки. Цього разу одна з учасниць вирішила висловитись про головного героя шоу Алекса Топольського. Косметолог Марина зізналась, що одна з ситуацій стала для неї показовою та навіть розчарувала її.

Марина з Холостяка-12 про Топольського

У новому випуску популярного телепроєкту головний герой попрощався з двома учасницями – Мариною та Сашею Погорєловою. Під час фінальної розмови з Мариною Алекс Топольський зізнався, що причиною стало те, що дівчина нібито соромиться свого минулого. Так, ексучасниця телепроєкту зізналась, що такі слова були для неї великою несподіванкою.

Марина з Холостяка-12 образилась на Алекса Топольського за його останні слова

Нагадаємо, що в крайньому випуску телепроєкту Холостяк-12 учасниці знайомили Алекса Топольського зі своїми родинами. Марина народилась і виросла в селі, саме тому повезла свого потенційного нареченого знайомитись з ріднею саме до села. Після спільної подорожі головному герою проєкту здалось, що дівчина соромиться свого минулого. Топольський зізнався, що без поваги до минулого не може бути майбутнього, тому відправив Марину додому.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм ексучасниця вирішила висловитись з цього приводу. Так, дівчина зазначила, що їй прикро навіть не від того, що між ними так і не склались стосунки, а від того, на якій ноті вони взагалі завершились.

Допис на сторінці ексучасниці реаліті-шоу Холостяк-12

Дівчина зазначила, що вона не розуміє позиції головного героя реаліті-шоу та зазначила, що ніколи б не стала показувати йому своє минуле та місце, де народилась і виросла, якби вона соромилась. Марина зізналась, що у такому разі вона б могла просто влаштувати цю зустріч у Києві, проте вона вирішила показати Алексу свою родину.

Боляче чути було його слова, бо людина, яка не цінує родину – то не людина для мене. Всі подробиці згодом

– підсумувала дівчина свою розповідь.

Поділитися