“Не можу в це повірити”: українська співачка Джамала розповіла про втрату дуже близької для неї людини

Сергій Круценко був хорошим другом та вірним наставником творчості української співачки Джамали. Вона розповіла, як переживає те горе, що трапилося з чоловіком.

Славнозвісний український композитор Сергій Креценко помер 8 січня 2023 року. Чоловік мав досвід у співпраці з багатьма зірками українського шоу-бізнесу, до числа яких потрапила й співачка Джамала. Вони були дуже хорошими друзями, а артистка називає його своїм другом і геніальною людиною. За її словами, в смерті такого видатного чоловіка винні окупанти, що незаконно прийшли у наш дім.

“В мене горе. Помер мій друг на геній нашого світу. Сергій був музикантом, композитором, оператором, поетом і цей список можна продовжувати… З цієїю людиною я більше року працювала над неймовірним проєктом, що ніяк не вписується в стандарти музичних творів”, – каже Джамала.

Сергій Круценко був хорошим другом Джамали
Сергій Круценко був хорошим другом Джамали

Вона додала, що лише з Сергієм вона чітко розуміла хто вона і розуміла свою творчіть на всі сто відсотків. Джамала могла розчитись у музиці та творчості, коли він був поруч.

Крім цього, дівчина пояснила, чому, на її думку, в смерті Сергія винні російські окупанти, які знищують українську націю кожного дня. Як розповідає співачка, Сергій не став їхати з Києва, а залишився там під обстрілами, щоб продовжити свою роботу. Він переписував всі свої музичні твори на диски та флешки, але дуже переймався за життя та здоров’я своєї незрячої 83-річної мами та дітей, яких потрібно було вивезти за межі столиці.

Джамала втратила кращого друга

Джамала дала обіцянку завершити всі спільні проєкти, щоб вони змогли показати всій Україні, ким насправді був Сергій Круценко.

“Мені дуже боляче і я навіть не можу до кінця в це повірити. Ви навіть не уявляєте, ким він був”, – пише Джамала.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини