“У мене комок в горлі”: Павло Зібров розповів, чи спілкується зараз із запроданкою Таїсією Повалій

Павло Зібров понад 20 років товаришував з Таїсією Повалій, але тепер від неї відвернувся весь український шоу-бізнес через зраду своєї рідної країни.

Український артист та щирий патріот своєї країни Павло Зібров мав тісні та дуже хороші стосунки з українською співачкою Таїсією Повалій та її чоловіком Ігорем Ліхутою, що продалися Кремлю ще в 2014 році. Співак розповів про те, що він був надзвичайно розчарованим діями Повалій, зокрема, її виступами на російській сцені під час обстрілів її рідної країни. Співачка виконувала пісню “Рідна мати моя” 9 травня в Москві на концерті, що був повністю присвячений зомбуванню та пропаганді російського народу.

За словами Павла, їхні стосунки з початком війни за сході України в 2014 році пішли на спад. Він зрозумів, що вона з іншими артистами сидить там, на росії, і заробляє гроші.

“9 травня… Концерт з Кремлівки. В погонах сидять нахабні генерали, полковники, аж тут я бачу Повалій, яка готується співати “Рідна мати моя”. У той момент в мене на очах з’явилися сльози, а в горлі все стало комом”, – розповідає Павло Зібров.

Повалій виступає в Московії
Повалій виступає в Московії

Чоловік розповідає, що він був вкрай стривожений такою поведінкою співачки, краще б вона цього не робила і набрехала, що їй погано: зламала палець, болить горло, втратила голос, але не виходила на сцену і не стала паплюжити таку чудову українську пісню.

“Це ж бачила вся Україна. Я миттю почав писати і до її чоловіка, і до самої Таїсії, але відповіді не отримав. Зараз в мене немає сил боротися з ними і я не хочу навіть згадувати прізвища цих людей”, – різко висловився Зібров.

Павло Зібров також наголосив на тому, що пора таких “артистів України” позбавляти українського громадянства, тому що вони не гідні того, щоб носити український паспорт.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини