Рубрики: Новини

Злата Огнєвіч приголомшила сумою, яку зібрала у свій день народження на благодійність: конкурентка Притули

Відома українська співачка вирішила скористатись своєю медійністю та зібрала чималу суму коштів на благодійність. Зірка розповіла, куди підуть ці гроші

Сьогодні серед представників українського шоубізнесу є доволі популярною практика долучатись до благодійності та закривати великі збори завдяки своїй медійності. Так, Злата Огнєвіч також вирішила зробити хорошу справу.

Українська талановита артистка та учасниця Холостячки-2 на свій день народження відмовилась від будь-яких подарунків від своїх шанувальників. Натомість Злата Огнєвіч запропонувала кожного охочого доєднатись до благодійної ініціативи та пожертвувати гроші на відновлення оселі тих, хто постраждав від обстрілів столиці.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість розмістила звернення до шанувальників, у якому повідомила, що не бажає отримувати подарунки, проте не відмовиться від того, аби всі охочі долучились до благодійності. Злата Огнєвіч закликала всіх, хто має можливість, “задонатити” їй гроші. Пізніше ці кошти зірка передасть постраждалим від обстрілів на Протасовому Яру.

Злата Огнєвіч закликала шанувальників доєднатись до її благодійної ініціативи

Пізніше українська зірка назвала суму, яку їй разом з шанувальниками та друзями вдалось зібрати всього за добу. Так, Злата Огнєвіч подякувала кожному, хто долучився та зазначила, що наразі на її рахунку вже 48 тисяч гривень. Проте, зауважила артистка, це – не кінець.

Фантастичні, неймовірні, прекрасні люди. Мені до сліз це приємно, просто до глибини душі… Вчора я вже зібрала з вами 48 тисяч гривень. Задонатило більш ніж 200 людей

– поділилась емоціями українська співачка Злата Огнєвіч.

Інстаграм-історія з особистої сторінки української співачки

Артистка розповіла, що суми благодійних пожертв були різними. Хтось “закинув” 100 або 200 гривень, а надіслані суми інших рахувались у тисячах. Проте, наголосила Злата Огнєвіч, пожертва кожного шанувальника важлива, а вона неймовірно вдячна всім, хто доєднався до такого особливого привітання з її днем народження.

Злата Огнєвіч подякувала шанувальникам за привітання з днем народження

Крім того, українська співачка нагадала, що благодійний збір не завершився. Артистка наголосила, що всі охочі мають можливість допомогти тим, хто цього потребує до 20 січня – лише тоді вона закриє збір.

Поділитися