Рубрики: Новини

“І в радості, і в горі”: Наталія Могилевська розповіла, чому не покинула Україну, маючи таку можливість

Українська співачка Наталія Могилевська чесно розповіла, чому вона не хоче їхати з України попри те, що в неї є така можливість. Жінка чітко пояснила свою громадянську позицію.

Українська співачка Наталія Могилевська розповіла, чому не хоче покидати Україну та їхати за кордон попри те, що в неї є така можливість. Такою інформацією вона поділилась в інтерв’ю з Григорієм Решетніком і заявила, що народні артисти України в такий складний час повинні залишатися всередині країни та підтримувати весь народ.

Наталія Могилевська розповіла, чому не хоче їхати з України

Як говорить Могилевська, вона прирівнює свій патріотизм до одруження з чоловіком. Коли люди одружуються, то обов’язково дають одне одному клятву про те, що будуть разом і в радості, і в горі. Так само й з Україною. Не можна сидіти у рідній країні коли там все добре, а з початком проблем та тимчасових труднощів покидати рідну землю на призволяще.

“Я 25 років даю концерти тут. У мене щасливе життя та ціла купа любові до українського народу. Я не розумію, як можна просто взяти та поїхати, залишити все, що тут було напрацьоване роками. Всю любов, всю підтримку, все, що було – залишити. Коли тебе полюбив народ, ти даєш велику обіцянку про те, що завжди залишишся з ними, що б там не було. Навіть у самі тяжкі часи”, – розповідає Могилевська.

Наталія Могилевська розповіла, чому не їде за кордон

Також співачка розповіла про те, що вона дуже хоче мати сім’ю, але не знає, що саме вона встигне зробити до кінця свого життя. У її думках в неї велика та щаслива родина, але чи буде так насправді – залишається здогадуватися. Наталія Могилевська не промовчала й про мужність нашого президента України.

“Володимир Зеленський має велику силу. Він не залишить нас, не покине Україну на призволяще. Буде битися до переможного кінця. Я вважаю, що все складеться найкращим чином”, – додає співачка.

Поділитися