Дружина Романа Сасанчина розповіла, що набрала за свята 4 кілограми: “Я не хочу бути грубенька”

Дружина переможця двох сезонів "Голосу" Романа Сасасанчина зізналася, що за Різдвяні свята набрала трішки зайвої ваги. Дівчина розповіла, як буде з цим боротися.

Дружина Романа Сасанчина одна з тих, хто любить вести соціальні мережі. Дівчина розповіла своїм прихильникам про те, що вона погладшала на чотири кілограми під час Різдвяних свят. Дівчина зараз важить 54 кілограми, хоча її комфортна вага до 50 кілограмів.

“Треба брати себе в руки, бо не хочу бути грубенька. А як це зробити, я не знаю, бо в мене така лінь. Я лінива, не хочу нічого робити”, – зізнається дівчина.

Дружина Сасанчина зізналася, що погладшала
Дружина Сасанчина зізналася, що погладшала

Також вона розповіла своїм підписникам про те, що отруїлась і це хороший знак для того, щоб почати правильно хачуватися та стежити за своєю фігурою. Крім цього, дружина Сасанчина поділилась своїми планами на схуднення. Вона планує проходити щодня відповідну дистанцію, яка зазначена на її телефоні, робити вправи і налагодити своє харчування.

“Дивлюся на свої складки на животі, на свої руки-базуки, на обличчя і треба негайно з цим щось робити”, – додає Іванна.

Для тих, хто не знає, Роман Сасанчин – переможець “Голос.Діти” у 2015 році та “Голос країни” в 2020 у команді Тіни Кароль. Спочатку хлопець був у команді Дана Балана, але той не обрав хлопця під час одного з конкурсів на проєкті, в той час як Тіна Кароль переманила до себе молодого співака. Як зізнався потім Дан Балан, він неодноразово пошкодував про таке своє рішення, але час назад повернути не можна.

Дружина Романа Сасанчина набрала зайвих кілограмів
Дружина Романа Сасанчина набрала зайвих кілограмів

В 2020 році хлопець отримав омріяний приз – квартиру в Києві, де зараз проживає разом зі своєю сім’єю. Пара створила свою сторінку у соціальних мережах, де розповідає про своє сімейне життя та маленьку донечку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини