Рубрики: Новини

“Найдорожчий холостяк”: телеведучий Григорій Решетнік припустив, хто може стати новим “Холостяком”

Григорій Решетнік припустив, що наступним учасником проєкту "Холостяк-13" може стати молодий український футболіст, якого купив клуб "Челсі".

Ще минулого тижня всі обговорювали закінчення “Холостяка-12” та стосунки Алекса Топольського з Катериною Лозовицькою. У пост-шоу стало відомо, чи залишилася пара будувати стосунки одне з одним та як в цілому склалася доля кожної з учасниць проєкту.

Аж тут, Григорій Решентік поширив Мережею припущення, хто стане наступним головним героєм проєкту “Холостяк-13”. Чоловік заявив, що свого кандидата готовий взяти одразу на зйомки.

“Забираємо одразу без проб і кастингів”, – написав Решетнік.

Григорій Решетнік розповів, хто може стати новим Холостяком

Претендентом на такий титул став молодий український футболіст Олександр Мудрик, якого нещадавно придбав собі лондонський футбольний клуб “Челсі”. У коментарях телеведучий привітав хлопця з переходом до такого легендарного клубу, а прихильники в коментарях зауважили, що він необрдужений і ідеально підходить для зйомок в новому сезоні головного проєкту країни про кохання.

Олександр Мудрик поки ніяк не відреагував на таке не типове запрощення у проєкт. Натомість відомо, що хлопець вже розпочав свої тренування у футбольному клубі “Челсі” 18 січня. Пресс-служба опублікувала відповідні фотографії з першого тренування хлопця, який показав свої навички і брав участь у тренуванні з іншими учасниками клубу.

Григорій Решетнік припустив, хто стане новим Холостяком-13

“Шахтар” продав свого футболіста за 70 мільйонів євро. Також, згідно угоди, керівництво отримає близко 30 мільйонів бонусів за Олександра Мудрика. Перший матч за участі Мудрика відбудеться 21 січня.

Поділитися