Рубрики: Новини

“Театр поєднує”: 56-річна Ольга Сумська розповіла, як проводить час, знаходячись не вдома і без чоловіка

Ольга Сумська в свої 56 років дуже активна та займається багатьма речима. Вона любить виступати в театрі та показала своїм прихильникам, як проводить час далеко від дому.

Акторка Ольга Сумська не перестає виступати та грати в театрі, жінка дивує своїх прихильників неймовірним талантом на сцені і своїм приголомшливим молодим виглядом. Це попри те, що Ользі вже 56 років. Зараз зірка подорожує Україною в рамках свого спеціального туру, який опублікувала в соціальних мережах.

Також Ольга показала фото зі своїм чоловіком і привітала друга Івана з днем народження. Зірка була одягнена в біле плаття з червоним українським орнаментом, а її чоловік обрав для виходу в світ чорний образ з яскравим червоним піджаком.

Ольга Сумська показала, чим займається далеко від дому

Прихильники Ольги не перестають говорити їй, що вона дуже гарно виглядає і стежить за своїм зовнішнім виглядом. Як зізнається сама акторка, вона не робила ніяких ін’єкцій краси, тому виглядає природньо і так, як повинна виглядати кожна жінка – натурально. Вона доглядає за своєю шкірою завдяки косметичним засобам.

Акторка любить стильно одягатися, але зазвичай жінка з’являється на публіці в вишуканих сукнях та на підборах. Нещодавно Ольга показала прихильникам в Мережі свій новенький яскравий костюм жовтого кольору з голубими вставками на рукавах. Схожий патріотичний костюм був в її чоловіка Віталія. У нього на руці видніється Герб України і красується надпис “Сильна Україна” англійською мовою.

Ольга Сумська показала, чим займається далеко від дому

Образ був доповнений сірим спортивним взуттям, легким макіяжем та розпущеними легенькими локонами. З аксесуарів – годинник у чоловіка відомої акторки.

Поділитися