Рубрики: Новини

Телеведуча Маша Єфросиніна показала свою 65-річну красуню-маму та привітала її з днем народження

Маша Єфросиніна привітала свою маму з днем народження та поділилась рідкісними кадрами зі своєю мамою-красуеною. В 65 років жінка виглядає дуже молодо.

Українська телеведуча Маша Єфросиніна не забула про привітання президента України, але вона розповіла, що для її сім’ї сьогодні також особливий день. Людмила Павлівна, мама зірки, сьогодні також святкує іменини. Жінці виповнилося 65 років. Попри це, вона надзвичайно молодо виглядає і це видно навіть на фото.

“Сьогодні Людочка – це мій тил! Я буду дякувати їй за це до кінця життя”, – пише Маша Єфросиніна.

Маша Єфросиніна показала свою маму та привітала її з днем народження

Такою новиною дівчина поділилась в одній із соціальних мереж. Маша розповіла, що заради мами вона прокинулась з самого ранку і поїхала на пошуки бургундових троянд. Це улюблені квіти її мами. Мама Маші каже, що їй не довподоби цифра 65, бо коли вона підходить до дзеркала, то починає кокетливо посміхатись. Людмила знає, що вона прекрасна і в неї хороша самооцінка, тому що в її житті є люди, які її люблять та завжди підтримають і будуть оберігати від негараздів.

“Я поїхала з батьківського дому тоді, коли мені було 16 років. Тепер за 25 років я вперше буду жити з мамою і я дуже щаслива. Без неї я б не змогла впоратись зі всім, що навалилося на мене. Ця неймовірна жінка взяла на себе половину моїх клопотів, поки я займаюся іншими справами”, – розповідає Єфросиніна.

Маша Єфросиніна показала свою молоду маму

На фото, які опублікувала Єфросиніна вони з мамою одягнулися в одакові вбрання. Варто зазначити, що Маша дуже схожа на свою маму і дівчатка більше виглядають як подружки, а не як мама з донькою. Прихильники доєдналися до привітань та засипали компліментами молоду маму.

“Ви найкращі! Вітаємо з днем народження, Людочка!”

Поділитися