Рубрики: Новини

Донька Кузьми Скрябіна Марія-Барбара пригадала, якими були стосунки її батьків: “Була тільки його думка”

Три найголовніші жінки в життя Андрія Кузьменка, мама, дружина та донька, дали інтерв'ю Олексію Суханову. В коментарі журналісту зіркова родина розповіла багато цікавого про найріднішу людину

Відомий український ведучий Олексій Суханов нещодавно взяв інтерв’ю у родини покійного Кузьми Скрябіна. Три найголовніші жінки в житті артиста розповіли про свого сина, чоловіка й тата. З інтерв’ю шанувальники мають змогу ближче познайомитись з кумиром мільйонів та краще дізнатись, яким був Кузьма поза сценою.

Донька відомого українського співака Андрія Кузьменка, зокрема, пригадала про характер й особистість свого батька та розповіла про стосунки батьків. Марія-Барбара поділилась найяскравішими спогадами про батька та зізналась, на кого характером вона схожа більше.

Донька Андрія Кузьменка пригадала, яким був її тато

Донька Кузьми про своїх батьків

У ході інтерв’ю Суханов поцікавився у Марії-Барбари, чи можна назвати її принциповою та категоричною людиною. Дівчина зазначила, що в деяких питаннях вона саме такою людиною і є. Ба більш, дівчина без сумнівів заявила, що принциповість успадкувала від батька.

Майже у всіх питаннях він був дуже принциповим. В житті у нього була тільки його думка, і він йшов тільки по одному шляху, ніхто на нього не впливав. Тому категоричність була постійно

– поділилась Марія-Барбара.

Кузьма Скрябін був дуже принциповою людиною

Ведучий поцікавився у доньки Кузьми Скрябіна, чи заважали такі риси характеру батька його стосункам з мамою дівчинки, Світланою Бабійчук. На думку Марії-Барбари, принциповість Андрія Кузьменка таки відбивалась на їхніх з дружиною стосунках, оскільки будувати стосунки завжди легше з “гнучкою” людиною.

Але, пригадала донька Кузьми Скрябіна, її мама дуже розуміла тата. Більш того, пригадала дівчина, Світлана Бабійчук набагато частіше поступалась своєму чоловікові у питаннях, в яких вони не могли знайти спільної відповіді. Разом з тим, додала Марія-Барбара, вона ніколи не мусила обирати “сторону” – мама чи тато. Зіркова пара завжди дотримувалась однієї думки та до кінця була на одному боці.

Донька Кузьми Скрябіна пригадала стосунки батьків

Про взаємини зі своїм чоловіком розповіла і Світлана Бабійчук. Так, знаменитість зізналась: вони з чоловіком були дуже різними, але завжди залишались разом. Бабійчук вважає себе та чоловіка щасливими людьми, оскільки їхня юнацька мрія, побачити світ, здійснилась.

Поділитися