Рубрики: Новини

“Не дуже приємно”: Аліна Гросу потрапила в госпіталь в Індії – зірка розповіла, як там опинилась і що сталось

Відома українська співачка повідомила, що опинилась в індійському госпіталі після тривалого лікування в Україні. Що сталось зі здоров'ям артистки та як вона опинилась в Індії

Аліна Гросу на деякий час буквально зникла з радарів і припинила ділитись зі своїми шанувальниками будь-якими новинами. Спершу фанати були дуже занепокоєні, адже не могли зрозуміти, чому зірка не виходила на зв’язок. Пізніше з’ясувалось, що насправді Аліна Гросу мала деякі проблеми зі здоров’ям.

Пізніше на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм українська співачка розповіла, що з нею трапилось. Хоча вона не називала конкретного діагнозу та не ділилась більш точними деталями, прихильників зірці заспокоїти таки вдалось. Так, відомо, що в серпні Гросу “загриміла” до лікарні під крапельницю, а у жовтні й зовсім мала операцію.

Аліна Гросу зізналась, що перенесла операцію в середині осені 2022

Тоді в особистому блозі зірка показала своє фото зі змученим та втомленим виглядом і розповіла, що операція загалом тривала три з половиною години. Тоді зірка зізналась, що вже почувалась більш-менш добре, проте пізніше з’ясувалось, що вона ще не до кінця підправила своє здоров’я.

Нещодавно в особистому блозі Аліна Гросу повідомила, що опинилась в госпіталі в Індії. Зірка вирушила туди для того, аби реабілітуватись після проведеної в Україні операції та остаточно встати на ноги. Знаменитість і досі не розкрила детальних подробиць стану свого здоров’я, тому шанувальники не знають, на що саме хворіла зірка.

Аліна Гросу показала фотографії з індійського госпіталю

Довгий час зірка відкладала похід до лікаря, оскільки вважала, що зможе “викарабкатись” самостійно. Проте, врешті-решт їй знадобилась допомога фахівців і вона вирушила до аюрведичної лікарні – це стародавня система традиційної медицини, що походить з Південної Азії.

Підйом дуже ранній, близько 6 ранку. Дуже велика кількість ліків, процедури. Деякі болючі, деякі не дуже приємно. З прикольного – тут є йога

– розповіла Аліна Гросу.

Крім того, поділилась зі своїми шанувальниками українська співачка, в індійській лікарні пацієнтів годують лише вегетаріанською їжею та маленькими порціями. Зірка показала фанатам, як виглядає її їжа за цілий день.

Гросу показала, як харчується в Індії
Поділитися