Рубрики: Новини

Леся Нікітюк і Віктор Павлік заспівали пісню про Олексія Арестовича: “Ще два-три тижні” (Відео)

Телеведуча Леся Нікітюк та відомий співак Віктор Павлік присвятили пісню колишньому раднику Офісу президента Олексію Арестовичу. Зірки добряче пожартували.

Відома телеведуча Леся Іванівна Нікітюк влаштувала зустріч з українським співаком Віктором Павліком ,щоб заспівати його надзвичайно популярний шлягер “Ні обіцянок, ні пробачень”, але Леся трішки змінила текст. Артист поділився відповідним відео на своїй сторінці у соціальних мережах.

Леся Нікітюк замінила текст “іще два тижні, і запалає” на “іще два-три тижні”. Павлік не одразу зрозумів, про кого йде мова, але після цього почав сміятися і усвідомив, що це відсилка до слів Олексія Арестовича про війну, яка має закінчитись за два-три тижні.

“Я не вкурсі про таку фішку. Ще два-три тижні, дуже класно”, – сказав чоловік у відповідь на жарт Лесі.

Для тих, хто не знає: Олексій Арестович на початку повномасштабного вторгення говорив, що війна триватиме максимум два-три тижні, а потім закінчиться успішно для України. Після того, як цей час минув, Олексія Арестовича почали звинувачувати в його безвідповідальності та пустих словах.

Нагадаємо, що Олексій Арестович нещодавно опублікував фото своєї заяви на звільнення з посади позаштатного радника Офісу президента України. Таке рішення були прийняте у зв’язку з тим, що Олексій зробив гучну заяву: наче, ракета, що поцілила в жилий будинок у Дніпрі насправді влетіла туди після того, як її збило українське ППО, а не прямим попаданням в будинок. Користувачі Мережі були обурені такими словами колишнього радника і не розуміли, як таке можна сказати після загибелі стількох людей. Спочатку Арестович вибачився, але потім передумав та видалив свою публікацію.

Поділитися