Рубрики: Новини

Фаворитка Алекса Топольського з “Холостка-12” вагітна: дівчина повідомила, що зовсім скоро стане мамою вперше

Навіть після завершення знімання популярного реаліті публіка все ще з захватом спостерігає за життям учасників та учасниць шоу. Фаворитка Алекса Топольського з "Холостка-12" повідомила про свою першу вагітність

У новий сезон популярного реаліті про кохання прийшло 19 учасниць, які бажали знайти чоловіка, з яким зможуть провести разом все життя. Хоча не кожній вдалось побудувати стосунки саме з Алексом Топольським, багато ексучасниць і фавориток головного героя “Холостяка-12” починають налагоджувати особисте життя.

Так, наприклад, Вікторія Варлей вийшла заміж, а Аделіна Делі чекає на первістка. Про це дівчина повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Танцівниця балету Каменських, зірка “Танці з зірками” та ексучасниця “Холостяка-12” показала фотографії вже з круглим животиком. Схоже, що зовсім скоро 20-річна Аделіна вперше стане мамою.

Учасниця Холостяка-12 повідомила про вагітність

Дівчина не повідомила інших подробиць особистого життя, як от, наприклад, хто батько її дитини. Втім, Аделіна Делі зізналась, що не планує йти в декретну відпустку. Дівчина зізналась, що не може зупинятись і хоче продовжувати професійний шлях одразу після народження дитини.

Аделіна Делі вагітна

Ексучасниця “Холостяка-12” зазначила, що вона не може навіть уявити себе домогосподаркою, адже, коли дівчина сидить вдома, вона відчуває, ніби втрачає адекватність. Аделіна Делі зауважила, що вона починає деградувати без стабільного робочого графіку, втрачає сама себе. Саме тому, зізналась дівчина, одразу після народження своєї дитини вона повернеться до улюбленої хореографії.

Лише розвиток та робота. Одразу в стрій після пологів

– прокоментувала Делі.

Аделіна Делі стане мамою

Крім інших популярних проєктів, дівчина також брала участь в популярному проєкті “Холостяк-12”, де намагалась знайти кохання свого життя. Аделіна Делі завжди відрізнялась артистичністю та харизматичністю, тому легко завойовувала прихильність та симпатію людей навколо. Хоча дівчина й зачепила увагу Алекса Топольського, вже у другому випуску чоловік попрощався з танцівницею.

Поділитися