Рубрики: Новини

“Стало ще гірше”: Потап зізнався, в який момент зрозумів, що йому важко будувати стосунки з Настею Каменських

Відомий український музикант вирішив пригадати, якими були його стосунки з дружиною Настею Каменських. Зірка зізнався, що все не завжди було "ідеально", адже вони насправді багато сварились

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відомий український репер і музикант Олексій Потапенко поділився спогадами про знімання важливого для нього документального фільму про роботу на каналі М1, який було створено ще до початку повномасштабної війни. Потап зауважив, що новий кінофільм викликає у нього одночасно усмішку та сльози, адже все збіглось так, що він вже 20 років працює в шоубізнесі.

Чоловік, зокрема, розповів, як працював в ранковому шоу “Guten Morgen” на тому ж музичному каналі. Тоді Потап і Настя були лише колегами, а їх пов’язували далеко не романтичні стосунки. Артист пригадав, як вони сварились з майбутньою дружиною, а також назвав причини, через які між ними виникали доволі напружені ситуації.

Потап пригадав, якими були його стосунки з Каменських раніше

За словами українського музиканта, спочатку його колега та майбутня дружина зовсім не сподобалась йому. Потап зізнався, що після першої спільно записаної пісні взаємини між ними стали ще складнішими та пояснив, чому так сталось.

Так, репер і продюсер Олексій Потапенко зазначив, що його тоді ще просто колега мала важкий характер, не дослухалась до близьких і знайомих та робила все так, як вважала за потрібне виключно вона. Саме це, за зізнанням Потапа, стало причиною багатьох їхніх сварок.

Потім ми почали записувати пісню, стало ще гірше, бо у Насті дуже міцний характер, вона не слухає нікого. Вона… італійка. І почали сваритися, сваритися, сваритися

– пригадав Олексій Потапенко.

Відомий український репер пригадав знайомство з Каменських

Нагадаємо, що нещодавно Настя Каменських прокоментувала стосунки зі своїм чоловіком Потапом. Знаменитість зізналась, як повномасштабна війна вплинула на них. Так, за словами зірки, кожен з них має свій напрям і ціль роботи, проте в будь-якому разі вони намагаються одне одного підтримувати.

Поділитися