Рубрики: Новини

44-річна Оля Полякова вирішила святкувати День усіх закоханих без чоловіка в Буковелі: “Ми купили VIP проход”

Українська співачка Оля Полякова засвітилась на популярному курорті в супроводі своїх доньок. Голову сімейства дівчата, схоже, з собою брати не захотіли й вирушили святкувати 14 лютого наодинці

Відома українська артистка Оля Полякова вже довго перебуває у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським. Від коханого зірка народила двох донько – старшу Машу та молодшу Алісу. Наймедійнішими в родині є Маша та Оля Полякова, а ось Аліса та її тато зазвичай залишаються поза прицілами камер і увагою шанувальників.

Дуже часто відсутність в “етері” Олі Полякової її чоловіка призводить до появи чуток, ніби зіркова пара розлучилась. Насправді, за зізнанням самої артистки, їхні стосунки після початку повномасштабної війни стали такими міцними, якими не були за 18 років сімейного життя до цього.

Оля Полякова перебуває в щасливому шлюбі з Вадимом Буряковським

Втім, схоже, що День всіх закоханих відома українська співачка вирішила святкувати без свого чоловіка – лише з доньками. Оскільки в зірковому шлюбі насправді все добре, то можна припустити, що чоловік Олі Полякової не поїхав у Буковель з нею через роботу або інші буденні турботи.

А ось знаменитість відмовити донькам у відпочинку не змогла. На особистій сторінці української співачки в соціальній мережі Інстаграм з’явились кадри з гірського курорту. Так, разом з Машею та Алісою вони вирушили відпочивати у Буковель своєю дівочою компанією.

Оля Полякова з доньками в Буковелі

До слова, Оля Полякова розповіла кумедну історію про те, як вони з доньками дарма купили VIP дозвіл на проходження на підйомник без черги. Зірка зізналась, що в їхній перший день відпочинку були шалені черги, тому наступного дня вони придбали той самий пропуск, але… він виявився вже не потрібним, оскільки людей стало суттєво менше.

Оля Полякова на відпочинку з доньками

Відома українська співачка виглядає дуже щасливою проводити разом зі своїми доньками час. Дівчата, своєю чергою, також, схоже, полюбляють активний сімейний відпочинок.

Поділитися