“Легше ображатися на мене, ніж поговорити”: Слава Дьомін відреагував на образи зі сторони Влада Ями

В українському шоу-бізнесі не вщухають зіркові конфлікти. Цього разу непорозуміння сталося між телеведучим Славою Дьоміним та хореографом Владом Ямою.

Стало відомо, що Влад Яма з невідомих причин заблокував у соціальних мережах Славу Дьоміна та його 12-річного сина. Редакція сайту Добрі новини вирішила з’ясувати, що ж насправді не поділили між собою чоловіки.

Слава вже розповідав, що Влад без пояснення причини образився на чоловіка. Коли ж телеведучий хотів знайти компроміс та поговорити про пробему, якої він навіть не знає – записав Ямі голосове повідомлення, але той його ще досі не прослухав.

“Я записав для Влада голосове повідомлення, щоб поговорити про причини образи на мене, але воно так і залишилось не прослуханим. Я про цю ситуацію вже й забув, але про неї мені нагадала одна з підписниць Влада. Справа в тому ,що Яма виклав на своїй сторінці якийсь пост і в коментарях в нього запитали про причину блокування мене та мого сина”, – розповідає Слава.

Слава Дьомін про конфлікт з Владом Ямою
Слава Дьомін про конфлікт з Владом Ямою

Хореограф, в свою чергу, зробив вигляд, що він не знає про кого йде мова. Яма запитав в прихильниці: “Хто це?” і більше нічого не відповів. Судячи з цього можна сказати, що образа в Ями на Дьоміна досить велика. Телеведучого така позиція дивує. На його думку, можна просто поговорити про якісь образи та вирішити все без конфлітків та мирним шляхом, але це залежить не лише від його бажання.

“Легше ображатися на мене, ніж прослухати моє повідомлення і просто поговорити, розібратися зі всіма питанням, що тубрують. Певно, на таке здатні далеко не всі люди, але це повинна робити кожна мудра та розумна людина. В такому випадку у нашому світі буде менше образ”, – додає телеведучий.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини