“Кохання називають високим почуттям”: Олена Кравець розлучила словами про любов і показала чоловіка

Олена Кравець на честь Дня святого Валентина розчулила прихильників своєю промовою про кохання. Зірка "Кварталу-95" сказала багато приємностей.

День святого Валентина – особливий день для всіх закоханих людей. Цього дня прийнято дарувати подарунки своїй другій половинці та влаштовувати романтичні побачення. Крім цього, важливо сказати про свої почуття вашій коханій людині, яка очікує почути декілька приємних слів у цей святковий та особливий день.

Колишня зірка “Кварталу-95” і нині ведуча програми “Тихий вечір” на телеканалі “Дом” Олена Кравець не стала мовчати про кохання та звернулася до глядачів з приєними серцю словами про кохання. Жінка розповіла, що вона думає стосовно кохання та його місця у всесвіті.

Олена Кравець розчулила своєю промовою про кохання
Олена Кравець розчулила своєю промовою про кохання

Для Олени кохання це сильні та глибокі почуття, з якими неможливо сперечатися. В реаліях сьогодення для українців кохання стало причиною людяності і добра. Зараз кохання проявляється тоді, коли після сигналу повітряної тривоги ти одразу отримуєш повідомлення від свого коханого, чи з тобою все добре.

Кохання – це коли в бомбосховищі залишається останній стілець, а вона сідає на нього і грайливо запрошує свого коханого сісти їй на ручки. Також ми показуємо кохання тоді, коли ви живете на 21 поверсі, світла немає, ви вже вийшли на вулицю і вона згадує, що забула свій шарфик. Люблячий чоловік збігає по нього, щоб кохана не напружувалась. В наші часи кохання проходить справжні випробування та все, що можна придумати: відстань, час та багато іншого.

Також ведуча закликала всіх людей, в яких є друга половинка, написати повідомлення своїм коханим людям та розповісти ще раз про свої щирі почуття.

“Віримо в любов, віримо в себе, Бога та в ЗСУ”, – закінчує Олена.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини