Рубрики: Новини

“Нормально розмовляємо”: Даша Квіткова розповіла, в яких стосунках знаходиться з Микитою Добриніним

Даша Квіткова розповіла прихильникам в Мережі, як вони з Микитою Добриніним підтримують спілкування та стосунки. Дівчина каже, що вони зконцентровані на вихованні сина.

Після того, як Даша Квіткова в інтерв’ю з Машею Єфросиніною розповіла, що вони з Микитою Добриніним розлучаються – в Мережі не на жарт занепокоїлись. Їхня пара була ідеальним прикладом того, що побудувати щирі та прекрасні стосунки на проєкті “Холостяк” можливо, але кохання виявилось не вічним.

Дівчина розповіла, що в них вже давно все пішло на спад. Постійні непорозуміння один з одним дали про себе знати і пара вирішила, що їм краще жити окремо і спілкуватися лише як батьки спільної дитини. Так все й відбувається. Квіткова розповіла, в яких умовах та як часто вони зустрічаються з Микитою.

Даша Квіткова розповіла про спілкування з колишнім

За словами блогерки, вони знаходяться в хороших стосунках і говорять по телефону, але лише для того, щоб вирішити питання стосовно виховання майже 2-річного сина Лева. Вони двоє переймаються за його здоров’я та як впливає на нього ситуація в країні.

“Микита може приїхати додому, коли має бажання побачити свого сина, ми нормально розмовляємо у нас із цим все добре”, – каже Даша.

Також дівчина відповіла на одне з найбільш хвилюючих її прихильників запитань стосовно пошуків нового чоловіка. Дівчина каже, що вона собі нікого не шукає і не планує найближчим часом заводити нові стосунки. Попри це, в мережі зазначають, що блогерка стала значно краще виглядати і розлучення, схоже, пішло їй на користь.

“Моє серце зараз нікого не шукає, я насолоджуюся собою, своїм часом, приділяю багато уваги своїй роботі та інтересам, тому в мене все прекрасно”, – додає Даша Квіткова.

Поділитися