Рубрики: Новини

Ольга Полякова зробила фото з прихильником за 5 тисяч гривень: “Ну що, буду фотографуватися”

Українська співачка Ольга Полякова розповіла, як зробила фотографію зі своїм прихильником за 5 тисяч гривень. Чому артистка попросила за фото таку суму?

Українська співачка Оля Полякова розповіла про один з випадків, що трапився після одного з її концертів. Один з її прихильників підійшов до артистки та попросив зробити селфі і співачка погодилась, але висунула свою умову. Ольга попросила в прихильника зробити добру справу і задонатити на потреби Збройних Сил України, а саме – на дрони. Чоловік не забарився та переказав цілих 5 тисяч гривень.

“Сказала, щоб задонатив на дрони, скинув аж 5 тисяч гривень. Ну що, буду фотографуватися”, – розповіла співачка.

На фото артистка разом з усміхненим чоловіком позують для фото, яке принело користь Україні. Співачка вбила двох зайців одним пострілом: і прихильника потішила, і його руками зробила добру справу.

Ольга Полякова зробила фото за 5 тисяч гривень

Це не перший цікавий випадок, який траплявся з Олею, коли з нею хотіли сфотографуватись. Одного разу зірка поїхала зі своїми дітьми до Британії, вона хотіла побачити як прощаються з королевою Єлизаветою. Під час ходи вона розмовляла зі своєю меншою донькою, яка говорила, що вона дуже хоче додому. На що зіркова мама відповіла, що зараз це не є можливим через те, що на Україну напали і це є головною причиною того, що вони не їдуть додому.

Тим часом, поруч йшов якийсь чоловік, що почув розмову і каже, що вони ні на кого не нападали. Ольга доволі бурхливо відповіла чоловікові і послала його на три букви. Замість негативної реакції від чоловіка, він приголомшив її ще більше, попросивши спільне фото з нею. Жінка була здивована, але відповіла йому точно так само, як і минулого разу.

Поділитися