Рубрики: Новини

“Чоловік проти”: Ольга Цибульська розповіла про свою мрію, яку їй не дає втілити чоловік

Українська співачка Ольга Цибульська, яка почала активно розвивати свій блог у соціальних мережах, розповіла прихильникам, яку мрію не дає втілити в життя її чоловік.

Ольга Цибульська любить жартувати в соціальних мережах стосовно свого особистого життя і частенько публікує кумедні відео з роздумами про свої бажання та мрії. Багатьом прихильникам такий гумор приходиться до душі, тому співачка продовжує публікувати цікавинки і тішити користувачів Мережі.

Цього разу Ольга Цибульска розповіла, що в неї є одна мрія, яку їй не дозволяє втілити в життя чоловік. Дівчина вже давно мріє про татуювання, але коханий виступив категорично проти того, щоб робити таке татуювання, бо місце вона вибрала доволі специфічне – його лоб.

“Маю мрію зробити тату “Я люблю Олю”, але чоловік проти. Я не знаю, чому він проти, бо йому б дуже запасувало таке татуювання на лобі”, – розповідає Ольга Цибульська.

Прихильники в коментарях оцінил жарт співачки, але знайшлися й такі, кому жарти прийшлися не до душі:

  • “Я від вас божеволію. Ви дуже класна, я вами захоплююсь. Дай Бог вам і вашій сім’ї всього найкращого”,
  • “Чоловік проти, бо ще хотів дописати яку Олю любить – Цибульську!”,
  • “Найтупіші жарти”,
  • “А ти зроби у відповідь на чолі тату з його іменем”.

Крім цього, дівчина нещодавно розповідала про свої бажання на День святого Валентина. Як каже дівчина, зараз можна купити багато речей з приставкою “для двох” – ігри, подарунки і багато іншого. Дівчина, в свою чергу, хотіла би подарувати в’язницю для двох і прикріпила фото путіна та лукашенка.

Цього разу всі прихильники підтримали її в таких бажаннях і написали, що це мрія кожного щирого українця в такий не простий час.

Поділитися