Рубрики: Новини

Злата Огнєвіч розповіла про своє життя в польській столиці: “Варшава вже як другий дім”

Українська співачка Злата Огнєвіч розповіла про своє життя у Варшаві. За словами дівчини, польська столиця перетворилася для неї на справжнісінький другий дім.

Одна з найпопулярніших співачок та головна Холостячка країни Злата Огнєвіч вирішила розповісти про своє життя за кордоном. На деякий час дівчина вирішила поїхати до Варшави, перед цим вона відпочивала на гірському курорті.

Злата опублікувала фотографію одного з випадків на вулиці Варшави. Поки вона очікувала на таксі, якомусь чоловікові стало погано і йому викликали допомогу. З ним поводились дуже обережно та дбайливо і така поведінка зі звичайним перехожим здивувала співачку.

“Той випадок, коли ти трохи не в гуморі, але за тебе все одно попіклуються”, – пише Огнєвіч.

Злата Огнєвіч розповіла про життя за кордоном

Також дівчина розповіла, як вона почуває себе в Польщі. Для неї польська столиця стала вже другим домом. Вона почуває себе доволі комфортно, бо в неї постійно якісь зйомки, студії та виступи. Завтра, а саме – 19 лютого, дівчина буде виступати на одному заході в якості запрошеної гості, про що вона пообіцяла розповісти трішки пізніше.

Злата Огнєвіч розповіла про життя в Польщі

Нещодавно Злата Огнєвіч опублікувала ніжну фотографію в мереживній сукні на бретельках та з пір’ям на декольте. Доповнила образ дівчина невагомими сережками, золотою каблучкою та акуратним браслетом на руці. Зачіску співачка обрала у своєму класичному стилі – злегка підкручені локони і доповнила все це нюдовим макіяжем. Свій пост вона підписала віршем, що написала самостійно.

Прихильники підтримали співачку приємними коментарями і похвалили її зовнішній вигляд:

  • “Ви дуже гарно виглядаєте, просто неперевершена!”,
  • “Не дуже знаюся на поезії, але це просто неймовірно”,
  • “Кому вірш присвячений? Дуже гарно”.
Поділитися