Рубрики: Новини

“На його місце прийдуть інші”: Слава Дьомін зізнався, що сталось з Олегом Винником на лікуванні в Німеччині

Відомий український ведучий Слава Дьомін зізнався, що насправді сталось з Олегом Винником на лікуванні за кордоном – кар'єра артиста під серйозною загрозою

Минулого року зникнення Олега Винника було чи не найобговорюванішою темою українського шоубізнесу. Багато зіркових колег артиста висловлювали свої думки щодо того, що сталось і де опинився відомий виконавець. Хоча знаменитість давно пояснив, що перебуває у Німеччині на лікуванні, розмови про його особистість продовжуються й досі.

У новому інтерв’ю для “Зіркового” відомий український телеведучий Слава Дьомін поділився своїми роздумами стосовно майбутнього несподівано зниклого Олега Винника. Так, ведучий впевнений, що в головного вовка країни можуть трапитись кар’єрні неприємності, адже вже понад рік співак не з’являється перед шанувальниками з новими піснями.

Втім, на думку Слави Дьоміна, з цим не виникне зовсім ніяких проблем – Олега Винника спокійно зможуть замінити не менш талановиті, але не такі відомі артисти. Разом з тим, зізнався знаменитість, про українського вовка доволі швидко забудуть.

Слава Дьомін висловив свою думку стосовно зникнення Олега Винника

Олег Винник пропав максимально. На його місце, напевно, прийдуть інші артисти, і закриють цей гештальт. Деякі люди з його команди вже не працюють з ним…

– прокоментував Слава Дьомін, додавши, що говорити правду про реальний стан Олега Винника він не може, оскільки не має морального права на це.

Крім того, додав ведучий, за останній рік в українському шоубізнесі з’явилось чимало нових, молодих зірок, які зовсім скоро завоюють популярність та славу. Таким чином, підвищуються ризики та шанси, що хтось з новоспечених артистів займе місце Олега Винника.

На думку Слави Дьоміна, заміна Олега Винника не виглядатиме доволі дивно

Нагадаємо, що з першого дня повномасштабної війни Олег Винник, на відміну від своїх зіркових колег, буквально зник з радарів. Поки одні намагались завоювати популярність, користуючись горем, інші ж просто спокійно займались волонтерством. Але всіх цих артистів об’єднує одне – вони активно підтримували комунікацію зі своєю авдиторією.

Поділитися